Film

Sitter och kollar film med mamma och lillasyster. Och snackar lite med Fredd. Ska väl snart gå och lägga mig så vi höra imorgon!


Otaggad på livet

Idag skulle jag egentligen tränat hela dagen, men tyvärr fick jag feber sådär lagom random imorse! Så jag och Alexandra satt och frös ihjäl lite och tittade på.. Alltså mår jag skit så om nån vill göra mig glad så... Gör det innan jag typ dör.


HEMMA

Sista tävlingen för iår är nu avslutad. Kommer sakna allt så mycket. Men nu är jag hemma i alla fall, ska packa om lite och sedan åka till mamma!


Pluggat arslet av mig

Har fan suttit hela kvällen och skrivit en uppsats i ämnet jag hatar mest på hela jordklotet-NO. Och ändå är jag inte klar, bläääää! Skulle egentligen sovit hos Nicole med Nån mer men var tvungen att plugga detta istället. Känns så jävla surt! Var i stan tidigare idag med emmzi, ni får se senare vad jag köpte!

Bild under från igår innan jag och Emma träffade Felix och alex!


Lunch nu, tror jag?

Sitter för tillfället i tältet, vet inte om det är lunch nu eller ett kval. Aja, igår kväll så var jag med Fredd och bara typ hade det mysigt. Senare på kvällen var jag med SIS och massa fler. Hade en grym kväll i alla fall, och ikväll är det banketten så då blir det ännu roligare haha!


YOLOFREDAG

Idag, mina vänner är det yolofredag! Bestämdes imorse av tjejerna i klassen. Kommer bli fett grymt! Vad som händer får ni veta nån gång.. Ha en bra yolofredag


Raceday

Taggad till tusen. En träning återstår sedan så blir det race. Skiftar i blött och torrt på banan vilket är riktigt jobbigt. Aja, det går nog bra ändå! Men nu ska jag nog börja klä på mig allt igen så vi hörs senare!

Rasmus Fridell får stå för bilden.


Väntar på SIS

Sitter och väntar på SIS på Centralstationen, efter det ska vi äta och handla lite. Sedan blir det förhoppningsvis en promenad runt banan med Fredd innan jag ska sova!


Linköping

Är för just nu i Linköping, ledig idag och imorgon pågrund av tävling! Och har tränat hela dagen! Ikväll vet jag inte vad som händer, men jag hör av mig helt enkelt!


Bäbisvakt

Vart och klippt mig, försvann bara lite toppar så det är inget kul. Sen hämtade jag fina brur, ska passa honom heeela kvällen!


Kollar film

Ligger och kollar film, under hela kvällen så har jag fixat inför imorgon. Ska nu fortsätta prata med min söta pojke! Så vi hörs imorgon!


Systrarna Hulting


On da tunnelbana

Mot träning bitches!


Skola

Pallrade mig upp till skolan idag trots smärtan i magen och min starka förkylning. Och redan nu efter första lektionen så ångrar jag att jag gick till skolan. Så fuck mitt liv just nu, och jag är bara på fett dåligt humör och allt. Ååh jag vill inte.


Godnatt!

Har inte bloggat, jagveeet! Har varit på träning, tänkte blogga från ishallen men tyvärr så ligger ishallen rätt upp i skogen där det inte finns täckning! Men imorrn får ni höra mer från min sida. Godnatt, sov så gott finisar.


Löning!

Insåg nyss att det var löning idag, helt grymt skönt! Och blir mycket mer jobb nästa månad. Varje helg. Men nu ska jag väl snart sova, smsar med min fina och ja. Livet är bra!


Gjort middag

Men pappa har inte kommit hem ännu så sitter på golvet med Bamse och älskade storasyster och väntar på honom!


Outfit!

Jacka - GStar
Halsduk - storasysters

Och sedan mina hunters!


Orientering


Vaknade för tidigt

Vaknade en timme för tidigt, sjukt jobbigt. Men har i alla fall gjort mig i ordning klart nu och sitter och kollar på Phineas & Ferb. Vi har ju orienteringsdag idag, fett tråkigt och jobbigt men men!


Myspys!

Fick besök i sängen idag, både min lillasyster och Bamse ska sova med mig. Och vi ska väl typ sova nu, ska gå upp runt 8.00 imorgon för har orienteringsdag! Och innan jag somnar så vill jag bara säga

- Tack för att du gjort mina kvällar två dagar i rad. Du är underbar killen, massa kärlek och kramar till dig♡


Min brorsa lärde mig en ny sak nyss!

Ehmm, det är ju sådär halvcoolt att leka swag...


Ååååh Kärlek


Kära Pappa

Sitter just nu i bilen på väg hem, har varit och fixat lite små saker med min Kära Pappa inför helgens tävling. Längtar helt sjukt mycket! Innan det var jag och solade med finaste Emelie. Ruskigt skönt att få lite färg igen, inte solat på mer än en vecka. Kaos. Men nu ska jag prata lite med min Pappa så vi hörs senare söta ni!


Hola!

Komm nyss hem efter att ha vart och solat med bästis! Nu ska jag kanskekanske plugga! Kommer blogga mer snart!

 


Min helg

Fredag- Emma kom till mig vid sex, vi passade min lillebror och lagade tacos! Sen på kvällen gick vi ut och träffade Felix och mattias, och vad som hände då är inget jag tar upp på bloggen ifall min mamma skulle titta in här... Hehe mamma om du läser detta så va det ett skämt!
Lördag-Emma och jag vaknade och var heeelt slut efter fredan, så vi segade som fan till typ två, då jag åkte till pappa! Var jättemysigt att träffa honom, vi fikade och jag åt middag i stan sen med pappa, cilla och mina söta låtsas systrar mickis och maggis!✌
Söndag- På morgonen åkte jag iväg och tränade, sen när jag kom hem så kom Joanna och vi pluggade tilsammans! Vi snackade så mycket att vi typ inte plugga något alls men...
Det är allt mina vänner, denna helg var fett grym bror.


ÄLSKA HAMMARBY!❤

Sitter på Bajen match med bästa Nicole LH!


Tog tåget hem tidigare!

Hemma om sisådär 30 minuter. Sjukt skönt, då ska jag ta med min lillasyster till vårat mobbade lilla centrum och köpa en grej till mina skor och sedan en födelsedagspresent till Mickis!


Gör oss redo för shopping och hemresa!

Ska snart gå ner och shoppa lite, sedan vid två så börjar resan hem igen!


Däckat

Ligger helt däckad här i sängen, smsar lite med Jocke och funderar på att sova? Imorgon blir det lite shopping! Natti Natti


Mys hos pappa

Är just nu hos pappa i stan och myser med en tidning, Magda och mickan!


Liseberg

Sitter och har nyss ätit, ska ut och åka en massa med mammas pojkvän nu. Vi hörs senare!


Frukost


Dagens Outfit - Johanna


Just nu..

Kollar på Disney Channel med Emma. Ska snart träffa den underbaraste människan i hela världen! Gissaaaaa vem?


Hunters

När jag kom hem från min träning så hade min kära mamma köpt Hunters till mig. Tack Mami❤


På bussen

Och den är lika full som vanligt. Men eftersom att vi hoppar på typ först så får man alltid en sittplats! Ska i alla fall åka vidare till Mickis som sagt! Så vi hörs lite senare!

Och har förresten glömt att säga att jag åker till Göteborg i morgon bitti!


Smiling like never before♡

Drar hem till Mickis efter skolan innan jag ska träna mina småtjejer! Ikväll så drar jag nog ut med Emelie och några!


Steeeelt

Är inte ens varm, men kommer ändå ner! Fett grym jag är!


Joggning runda på G!


Love it!

Vart och fixat mina naglar som sagt, sedan så var jag med Julia en stund. Sitter just nu och skypear med Zacke, ska snart sova! Natti!


Sagoland

Gammal, men fan vad jag älskar den.


16.000

Hej alla söta!

Slutade 12.30 idag, och har insett att jag är så jävla lycklig utan vissa personer. Så jag är på sjukt bra humör, är nu påväg hem till Emelie, vi ska hämta pengar sedan så åker vi in till Gullmarsplan och fixar mina naglar! Ska bli så himla skönt att få fina och fräscha naglar!


Hösten är här!


Så satt man här igen.

Sitter på min första lektion för dagen. Har ju matte prov på nästa lektion, så är rätt segt att sitta här och vänta. Slutar 12.30 idag och då åker jag in och möter mamma i stan!


Min dag!

Hejsan alla söta läsare! Hoppas ni mår bra? För det gör faktiskt jag.

Min eftermiddag spenderades först med min bästavän sedan så tränade jag mina små tjejer! Och nu på kvällen har jag kollat på film, den var sjukt hemsk! Och pluggat inför matte provet imorgon som jag hoppas går bra! Nu får ni en bild innan ögonen mina stängs för idag!


UNDER UPPBYGGNAD!

Vi håller på att fixa med designen och lite så! Ha tålamod! Försöker fixa klart allt ikväll!

Outfit jao-Emelie

Jeans-SALT
blus-H&M
+massa små armband som alltid


Sluta bomb ringa mig!

Alla ni som fått tag på mitt nummer någonstans, sluta ring på dolt! Svarar inte på dolt, om ni inte vågar sluta ring då. Byyyyyye!


Outfit - Johanna

Kofta - H&M

Jeans - GStar

Tröja - Hollister


God natt!


Svar på kommentar!

Självklart kan jag det! Och ja, killen i rutig skjorta är mitt ex. Jag och Christian är jätte bra vänner, han är en av dom första jag vänder mig till då jag behöver stöd, tips eller kärlek. Men det är jobbigt att prata med honom ibland för alla känslor poppar upp med jämna mellan rum. Men jag vill inte förlora honom. Därför så kämpar jag ändå, och det gör han nog också.

Och ååh tack så mycket! Massa kramar till dig!


Respons till dom här två killarna!

Riktigt vågat gjort, good luck in the future boys! Tycker alla borde checka in denna blogg - Http://nattstad.se/stjärnanocrille


House

Smsar med Christian och Zacharias! Medans jag kollar på house, sedan väntar sängen. Så med detta inlägg säger jag god natt!


I can't always be strong. Now it's my turn to cry.

Sitter i sängen och planerar vad jag ska göra med tjejerna på träningen imorgon. Men har hjärnsläpp så det går inge bra. Funderar på att ta en dusch och dricka en j**vligt kall cola så kanske det släpper? Ska nog testa det, men först vill jag bara tacka alla er läsare som hittat hit! Vi ökar i statistik princip för varje dag som går! Och det är så kul att se, TACK SÅ MYCKET! ❤


Mot träning i saltis!


Lunch


Hope Springs

- Namnet på filmen -

Den var faktiskt helt okej! Inte min smak riktigt men mormor älskade den! Haft en jätte mysig kväll i alla fall. Kom nyss hem, och har nu lagt mig i sängen. Har börjat få ont i magen som förut igen, kanske borde kolla upp det? Känner att jag börjar bli lik mamma som kollar upp allt försent haha... Men ska vila och lyssna på musik nu och hoppas på att smärtan släpper, vi hörs!


Frågor-Emelie

Är du...

1. Är du singel? Yes
2. Är du lycklig? Just nu, som fan
3. Är du uttråkad? Ja det är ju skola så
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej 100% svenne
6. Är du gravid? Haha nooooo
7. Är du full? Näpp
8. Är du en cooling? Ja haha? Vafan är det för fråga?
9. Är du från Irland? Nej är fortfarande 100% svenne
10. Är dina föräldrar gifta? Nej inte längre

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Njaaaaa
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja.
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Haha aa
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Kanske
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? Inte vad jag vet?
7. Är du kär? Ehm jaaa
8. Vill du gifta dig i framtiden? Det beror på.

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Fattar typ inte frågan..
2. Hår eller ögon? Båda
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Få bästavänner!
5. TV eller Internet? Internet!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca cola, annars kommer Johanna döda mig
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Jag vet inte, beror på men vem/vilka.
8. Pengar eller lycka? Lycka!
9. Dag eller natt? Beror på
10. MSN eller mobil? Mobil, hallå det är 2012 vi lever i.

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Haha nej
2. Brutit ett ben? Fick en spricka i svanskotan för några år sen. Kände av det ett år eller mer efteråt.
3. Gjort nåt du ångrar? Livet är för kort för att ångra massor, men jo såklart jag har.
4. Hoppat Bungee Jump? Nepp
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Antagligen med mina fettovanor
7. Gjort bort dig offentligt? Flera gånger! det har väll vi alla?
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Ärligt talat så nej
9. Gråtit när ett husdjur dog? Haraldrig haft ett husdjur så nej!
10. Velat försvinna? Ibland ja.

Vad såg du på tv sist? Family Guy.....
Vems blogg läste du sist? Denna hähä
Vad åt du sist? tuggummi (Om man nu äter det?)
Vem pratade du med sist? Min lillebror
Vem ringde du sist? Emma
Vem messade du sist? Emmmaaaaa
Vad läste du sist? Den här frågan
Vem pussade du sist? Jadu det undrar jag också
Vem kramade du sist? Felix
Vem bjöd du sist på något? Emma
Vad köpte du sist? Godis


Mot stan.

Sitter på bussen nu påväg till stan, ska äta en mysig middag med min mormor sedan så avslutar vi allt med bio!


True


Frågor - Johanna

Är du...

1. Är du singel? Yees
2. Är du lycklig? Ja det är jag
3. Är du uttråkad? Inte speciellt
4. Är du ledsen? Nej
5. Är du italienare? Nej 100% svenne
6. Är du gravid? Verkligen inte
7. Är du full? Aa
8. Är du en cooling? Ööh ja. Dum fråga.
9. Är du från Irland? Nej är fortfarande 100% svenne
10. Är dina föräldrar gifta? Nej inte längre

Kärlek

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Japp!
2. Har du nånsin blivit sårad? Mm
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Japp
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Njaa
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Aa
6. Har du haft en hemlig beundrare? Jaa! Jag har haha!
7. Är du kär? Nja...
8. Vill du gifta dig i framtiden? Nej

10 saker två alternativ

1. Kärlek eller lust? Fattar typ inte frågan...
2. Hår eller ögon? Båda
3. Katt eller hund? Hund
4. Några få bästa vänner eller flertalet ”vanliga” kompisar? Få bästavänner helt klart!
5. TV eller Internet? Internet!
6. Coca-cola eller Pepsi? Coca cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Jag vet inte, beror på men vem/vilka.
8. Pengar eller lycka? Både och
9. Dag eller natt? Beror på
10. MSN eller mobil ? MOBIL!!!

10 ”Har du nånsin…”

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Haha nej
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Jaa...
4. Hoppat Bungee Jump? Nej
5. Ljugit för någon du tycker om? Ja
6. Ätit en hel tårta? Nej
7. Gjort bort dig offentligt? Flera gånger!
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Aa
9. Gråtit när ett husdjur dog? Aa
10. Velat försvinna? Ibland ja.

Vad såg du på tv sist? Beck haha
Vems blogg läste du sist? Minns inte
Vad åt du sist? Kött och potatis
Vem pratade du med sist? Bästis
Vem ringde du sist? Christian
Vem messade du sist? Adam
Vad läste du sist? Mitt sms
Vem pussade du sist? Christian
Vem kramde du sist? Nicole
Vem bjöd du sist på något? Emelie
Vad köpte du sist? Solning


Svar på kommentar

Det är så att jag brukar träna tre timmar! Vi typ dansar en timme, och sedan har vi is i två timmar. Just nu på försäsongen har vi träning tre gånger i veckan! Kram


Takearisk.blogg.se


I väntan på bussen.

30 min solning med Julia på G.


Träning

Ligger på marken och chillar lite. Har paus, men ska snart ut på isen igen✌

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_5055bf979606ee64f15f7f6d.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_5055bf979606ee64f15f7f6d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_5055d3499606ee653d8135fc.jpg" class="image">


Gangnam Style

Är i Linköping för tillfället, åkte hit vid sju någon gång i morse! Tränat ett flertal gånger och sista träningen ska snart börja. Sedan blir det att åka hem igen, ska sola med Julia samt packa inför att åka till Mamma. Men nu måste jag börja klä på mig, så vi hörs senare!


Testar lite


Mys

Var nyss ute med Felix och hans kompis! Det var feeeettt najs. Nu ska jag bara krypa ner i sängen och hoppas på att somna snart för är galeeeeet trött, så puss och godnatt på er! //Emelie bror


Koksaltslösning!

Har dina smycken blivit missfärgade? Lägg då ner dom i koksaltslösning i fem minuter så ser dom ut som nya igen!

OBS! Fungerar bara på äkta silver!


Softar bror

Var hos Christian någon timme, nu är jag hemma, vilar och mår inte så bra! Ska väl gå ut och hjälpa pappa med Gokarten i garaget tills imorgon!


Yeaa man

Kom nyss hem från Johanna, så hittar man det här✌ska dra på lite musik och ta ett bad nu. Naaaajs!


God natt


I sängen.

Ligger just nu och snackar en massa med Julia. Emelie och Emma sitter ute i soffan, vi ska väl typ sova. Är rätt så trött så. Men vi hörs imorgon!


Påväg hem typ.

Tack för denna kväll tjejor!


Är på mitt andra hem❤


Sola nu!!

Outfit också

Odd Molly och G-star


My answer to you Emelie.

You asked me: Why do you like to spend time with me?

My answer -

Because you can do what no one else can, you make me feel like me. With you, I don't have to put on a fake personality to try and fit in. If I find something funny when I'm with you I just laugh. If I'm being stupid, you'll tell me. If I trip and fall, you'll laugh and then help me up and give me a hug, which is exactly what I need. If I'm upset you'll ask me what's wrong, but instead of letting me cry for hours about it you'll say something, make me laugh and forget it immediately, No one else can do that. With you, I don't have to pretend to be someone I'm not, I can just be me, and I love that feeling. If I'm in trouble you'd be there to help me through it. If I lose faith in myself I know you have faith in me. When I'm with you, it's just fun, I don't have to worry about being someone who knows everything, or someone that's loud and hyper. I'm just me. And I love spending time with you, because even though I have a lot of flaws, and I'm far from perfect, you still accept me as me, which is something no one else does.

So, really what I want to say, is thank you with all my heart, for being the best friend I've ever had, and for making me feel like me and be confident in myself. Basically thanks for just being you! You truly are my best friend


Hej jag mitt namn är Johanna och jag är djup!

Sometimes in life, you find a special friend. Someone who changes your life just by being part of it. Someone who makes you laugh until you can't stop. Someone who makes you believe that there really is good in the world. Someone who convinces you that there really is an unlocked door just waiting for you to open it. This is forever friendship. When you're down and the world seems dark and empty, your forever friend lifts you up in spirit and makes that dark and empty world suddenly seem bright and full. Your forever friend gets you through the hard times, the sad times and the confused times. If you turn and walk away, your forever friend follows. If you lose your way, your forever friend guides you and cheers you on. Your forever friend hold your hand and tells you that everything is going to be okay. And if you find such a friend, you feel happy and complete because you need not worry. You have a forever friend, and forever has no End.

-----------------------------------------------------

A friend is someone who can see the truth and pain in you even when you are fooling everyone else.

-----------------------------------------------------


Of all the friends I've ever met, you're the one I won't forget and if I die before you do I'll go to heaven and wait for you.


Godnatt

Sov så gott underbarisar. Tack till alla fina människor som gör min dag. Varje dag. Ni vet vilka ni är. Älskar er!


Mys med Daddy

Sitter och kollar tv i soffan med Daddy eftersom att han fyller år idag! Var uppe hos Christian en stund också. Men nu ska bag umgås lite med Daddy! Vi hörs!


Be That Guy

 

Be That Guy

Are you having a hard time on making her yours? Are you feeling insecure, worried about all the do:s and don’t:s? Or do you just want to make sure that you’re treating her right?

Here are the ten top tips and advice to those of you left in the dark!

“When a girl says she doesn’t care, she usually does.”

1. Speak from your heart.
A girl wants you to share your thoughts with her, your emotions, what you really think and feel. We want to be able to feel like we actually matter, like we’re an impor- tant part of your life and not just some hook up for now. Don’t be afraid to let us in.

2. Act upon your words. You tell a girl you love her, you tell her she’s beautiful. Yet you do nothing? That will just confuse her, and trust me, we hate being left in the dark. We don’t like to play games in love. So step out

of your comfort zone every once in a while and surprise her! Take her on a trip to the beach, sit down and watch the sunset together, or just snuggle down in the sofa in front of a good movie.

Show her that the words you say are true!

3. Take the first step.
Come up with ideas of what you should do together, be the first one to text her, to call her, don’t just sit around and wait for her to do all
the work. Show her that you’re interested! That she’s important to you, that you like spending time with her, enjoy her presence. That you feel better just by having her around.
Because face it, that’s how love is truly supposed to be.

4. Appreciate her.
What she does, whom she is. Give her compliments. Every now and then, it just feels really good to hear that you look nice for a change, with- out having to ask. Try to pay attention to if she buys new clothes or tries on a different hairstyle.
You see, most of the times it is just to impress
you any- ways. Every girl wants to feel like a princess sometimes, to be the one who gets noticed when she walks into the

room.
Every girl wants to feel spe- cial. And that’s your job.

5. You are equals.
Treat her like such. She’s not some belonging of yours, she’s not an object you can play with and just toss away when you’re finished. She’s precious. Someone who could become your best friend and parter if the shoe fits. So don’t just care for her when you feel like it or when you need something. Care for her even through the rough times and when everything just seems to go wrong. Care for her, because trust me, if what you share together is true, she’ll care for you.
Treat her with respect.

6. Be yourself!
I don’t know how many times I’ve been through this with people, and I know it’s hard, but just be yourself. You have to be able to be comfortable around each other, able to laugh and have fun, other- wise your relationship is set

to fail already from the start. There’s nothing more impor- tant than being who you are, always. And there’s also noth- ing harder.

But you have got to try.

7. Be sympathetic.
It can’t always be sunshine and no rain with a girl. Trust me, sooner or later some- thing is going to bring her down to planet earth again, and there are days when she will feel like complete and utter crap. Those are the days when she will need you there with her. So don’t you dare disappear when she needs you the most. Because that is something most girls won’t forgive. Always try to be supportive, or at least see it from her side of the view. The mind of a girl is a lot of times very complicated, and even though no guy will ever fully understand it, it doesn’t hurt to give it a good try.

8. Be proud that she’s yours! Show her off to the entire world, walk hand in hand with her out in public, be affectionate and playful every chance you get, tell people that she’s yours. You have

to show her that you’re glad you’ve got her heart in your hands, otherwise she will doubt both you and herself, and she might leave or start

to drift away.
Most girls I know nowa- days have a ridiculously low self-esteem, and we need that feeling of being loved,
to know that even if we look down upon ourself, someone else out there loves us for exactly who we are. Not only our good sides, but the bad ones as well. Because like a good friend of mine once said ”Our imperfections is what makes us special”.
No one is perfect. So don’t expect them to be.

9. Give her some time on her own.
Just like you guys out there, we need our space as well. Some time away from each other is really good, because you need a chance to get to miss each other. If you spend every awaken moment in each other’s company, you’ll grow tired of it soon, and

in your boredom you will become annoyed with each other and start pointing out flaws.

Something that’s never good. So spend some time apart. Hang out with friends, take time to do stuff you can’t do when you’re together. Be- cause distance may help your love survive or even grow stronger.

 

10. Protect her.
Make her feel safe, not only around you, but around your friends and family as well. Around anyone. Make sure she knows that you’re by her side, that you’ve got her back. Always. Because every girl need someone they can rely on, someone they can count on to help them and save them from themselves.
The worst feeling in the world is loneliness, to feel like you’re on your own. And if you’re in a relationship with someone, in love with someone, you shouldn’t have to be lonely.
That’s the very point of be- ing in the relationship, to be together with the person you fancy.
To find that one guy who you can’t live without.

Be that guy. 

 

 

Denna text är skriven av min vän Mikaela Björklind Roos! Tyckte det var bra text att lägga upp här på bloggen. Och tack för att vi fick lägga upp den!


Tjuuu

Slutade halv ett idag som vanligt, och sen dess har det varit helg för min del eftersom att vi har studiedag imorrn!✌vart och hämtat min broder, så nu ligger jag bara o Softar. Det är inget fel på att softa, inget alls.


Grattis på födelsedagen Daddy!♡

Älskar dig.


Snygga, right?


Fuck min mage


Lunch

Maten i skolan idag=skit! Så vi stack till vi✌


♪ ♡


Peeeaaaaceee bror.

Kom nyss hem från träning! Var lite sjuk men tycker att laget kämpar på som fan! Det är så jävla kul att se, Från botten till toppen tjejer. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen min underbara säng♡


Solar.


Vad vore jag utan dina andetag Emelie?

Absolut ingenting. Kan inte ta ett steg utan din luft i mina lungor. Älskar dig.


Softar på slöjden!

Har inget att göra för är klar! Men slutar om 20 minuter, så det är chill.

Och så ser man Emelie där borta i vit och blå tröja👍


Skoljoggen nu.


Skola bruuur!


I väntan på bussen.

Har varit och kollat på fotbollsträning. Haft en mysig eftermiddag med Emmie idag, var ett tag sedan sist. Love❤


Made my day♡


Matte


Tack fina ni!

Kände bara för att tacka alla fina läsare! Vi börjar komma upp i ett relativt högt antal unika besökare! Och vi är överlyckliga över det ska ni veta. Så sprid den här bloggen vidare, vi ska göra allt för att den ska bli mer och mer intressant! Det har kommit önskemål om videobloggar innan, och det är något vi absolut vill börja med. Kanske ploppar det upp nåt i veckan! All kärlek till er.


Kalas

Trots all feber drog man iväg och firade lilla kusinen! Men nu är jag så trött av förkylningen så jag orkar inte göra något.. Lunch idag blev på espresso house!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_504cc8bb9606ee0e043c4c7b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_504cc8bb9606ee0e043c4c7b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_504cc8d4e087c31aa43a52aa.jpg" class="image">


Nu kör vi.


Nej men god morgon på er!

Klockan är nu ungefär tjugo minuter över sex och jag sitter i bilen påväg till Järfälla. Om jag är trött? Svar ja. Ögonen mina vill stängas. Vaknade för ungefär en timme sedan. Och har väl någon mil kvar. Var nog mer taggad på tävling igår än vad jag är idag...


05.10

God natt alla kära läsare!



Äntligen påväg hem!

Dagen startade med jobb, tills klockan sex. Sedan fort vidare till Nacka där jag kollat på mina tjejer som spelat match. Och nu vid halv tio så är jag äntligen påväg hem! Men först blir det ett stopp hos Pappa för att packa inför morgondagen. Sedan så väntar min varma säng på mig hemma som jag ska lägga mig i direkt. Tävling imorgon! Taggad till 100.


Jobbet

Jobba idag, kanske inte det roligaste man kan sysselsätta sig med på en Lördag. Men jag får ju pengar för det? Och det är ju 👍. Men slutar runt 18 då jag åker till mina små tjejers handbolls matcher och kollar lite. Det är nog det ända jag kommer göra denna Lördag! För imorgon är det tävling så det blir sova super tidigt idag! Aja vi hörs sen!


Myskväll!

Träningen gick grymt, mina små tjejer blir bara bättre och bättre.

Men just nu sitter jag hemma i soffan med min Lillasyster, vi har myskväll för mamma är på någon grej med jobbet! Vi ska bara fortsätta mysa och Nu!


Dagen med bästis!

Skrattade så jävla mycket i skolan idag! Ibland är våran klass seriöst väärldens skönaste. Det värsta var själva plugget, lixom August Strindberg är ju sådär lagom kul!


Kärlek till er brudar


Min Fredag

Skola nu, sedan ska jag träna mina små flickor från 16.45 - 17.30. Efter det blir det bara myskväll med min lillasyster. För imorgon så ska jag jobba 11-18.

Me and My love igår ❤


August Strindberg✌

Gud vad kul? Vet att Emmie också njuter!

Emmie i vit kofta


Kommit hem

Var nyss på bio med Felix! Vi såg snabba cash 2, så jävla bra film! Jag hade jättekul! Nu sitter jag och myser framför teven, heeelt sluut!


Myskläder

Håller på och byter om till myskläder för en mys kväll med Julia My Love❤ vi ska sätta oss någonstans och bara snacka, love.

I alla fall, idag slutade jag 12.30. Legat och och slöat i soffan och nu gör jag som sagt mig i ordning för att träffa Julia!


Love you


Bygger lite

Lego med brorsan


Outfit-Johanna

Tröja-G star
Kofta-H&M
Jeans-Ginatricot


Spexfoto imorgon


Träna små tjejorna'

Ska snart börja åka i mot träningen. Tränar som sagt flickor 02. Men nu ska jag väl börja plocka fram mina skor och sådant kul! Hörs sen!


Nyfärgat hår.


Kärlek tjejer


Trött på allt

Skolfoto snart, sedan ska jag hem vila sedan så är det träning! Det är nämligen så att jag nu officiellt är träningsassistent till Flickor 02, Tyresö, Handboll. Riktigt kul faktiskt! Så dem får mig nog på bra humör ikväll med tanke på att jag bokstavligen är trött på allt.


Skola

Softar i skolan, spexfoto och skolfoto i skolan idag.


Slö eller nått.

Ligger i sängen slå bara slöar!  Pluggat och färgat håret har jag hunnit med, men nu ska jag nog mysa vidare och skicka iväg ett sms till Emmie om skolfotot imorgon✌

Men vi hörs senare!


Svar på kommentar

Hej på dig! Skjortan köpte jag för ungefär två år sedan på H&M om jag inte minns fel! Kramis


Mot träning


Godmorgon☀


Tyresö Hälsan


Min dag!

Skola till 15.00. And that suck.

Sedan hem, somnade på soffan. Vaknade runt 18 då jag åt middag sedan gick jag och mötte Julia för 25 min solning. Love♡
För tillfället ligger jag i sängen, planerat med Julia att vi ska åka in och fixa naglarna någon dag. Och sedan så smsar jag med Oskar och Christian. Men nu måste jag Sova! Natti natti!


Love Life

Börjat skita i vad folk tycker, tänker och säger om mig. För dom som verkligen känner mig vet vem jag är egentligen.
Men gulligt att ni älskar att lägga ner så mycket tid på att försöka få mig arg och ledsen. Om ni inte insett det så lyckas ni inte!


Feel so fucking good

Var ute och sprang, en människa gjorde mig gladare än någonsin. Sen dess har livet lekt! Hur ont jag än har i kroppen efter att ha tränat så är jag lycklig igen! Godnatt på er nu! Hoppas ni mår så bra som jag


Plugga nu

Ekologi, engelska... FML


Såhär började min dag imorse♡


Skolan kan gå och ta sig.


Godnatt på er nu

Imorgon är det då skola, börjar nio, haha lång sovmorgon.. Börjar redan hänga efter med plugget, får världens ångeeeest! Någon annan som känner samma sak? Aja, livet kom i mellan plugget. Puss!


Hos mamma nu


Svar På kommentar!

Min Vintorka Secret sak som jag köpte igår kommer ifrån en liten butik mitt i mot Gina Tricot i Farsta Centrum! 

Träning bitches!


Gokart!

Nu bär jag mig av till Gokartbanan i Järfälla för lite träning! Riktigt taggad faktiskt, och förhoppningsvis så tittar Linda förbi banan :)


Yesterday

Igår, hos Emma!


God natt!

Nu blir det sova för min och Oskars del! Oskar ligger på golvet bredvid min säng på min madrass, så vi ska nog snacka lite innan våra ögonlock stängs. Imorgon blir det träning inför nästa helgs tävling, så vi taggar till redan nu!

God natt till er alla från oss båda!


All night med min bästis Oskar!

 


Dagen i bild


Fikamys, med mera


Shoppar


Farsta


Shopping

Ska nu åka och shoppa lite med min Bästis! Sjukt länge sedan vi gjorde det sist, hon kommer hit snart och då ska vi åka. Lillasyster följer med också!


RSS 2.0