Du gör mig hel♡


Jack Reacher

Nyss varit på bio med Mamma! Vi såg Jack Reacher, det var faktiskt jätte bra!

☆☆☆☆ - Fyra stjärnor av fem!

Innan så tränade jag mina småtjejer, var ett tag sedan eftersom vi haft uppehåll. Så saknat dem lite faktiskt, ligger nu och smsar lite och ska alldeles strax sova! God natt!


Träna

Nyss vart på träning i kungsan, frös som faaan! Vem tränar ens här? Vi är helt dumma i huvet.


Svar på frågestund - 3

Hanna: Hur sminkar ni er? Kan ni inte lägga upp en video? Och hur ni fixar håret? :)
 
Emelie & Johanna: Ja det kan vi!

Anonym: Saknar ni någon så det gör ont?
 
Emelie - Nej
Johanna - Ja det gör jag.

Anonym: Har ni någonsin sagt till någon att ni hatar den?
 
Emelie - Nej 
Johanna - Aa

Anonym: Bästa artist? Favoritfärg?
 
Emelie - kan ju inte välja en bara
Johanna - Tupac, och rosa

Linda: Vad vill ni gå för linje på gymnasiet? :) vill hamna på samma gymnasium som er! <3 <3
 
Emelie - Bra fråga 
Johanna - Vård och Omsorg 

Anonym: Favorit appar? 
Emelie:  Instagram, Spotify 
Johanna: Samma som ↑
 
 
Förlåt för att resten av svaren kommer så sent! Vi har ungefär 20 frågor till att svara på, och det fixar vi så fort vi kan. Kramar från oss på takearisk♥

Winter


Djupa radion med Emelie & Nicole

 Här kommer radion jag sncakade om förut! Vänta eller spola till typ nio minuter för där börjar det bästa!
 

Adam och Niklas är bäst.

 Emelie klagar på att jag inte bloggar lika mycket som förut så nu ska vi båda skriva allt vi kan, aja. Sitter i skolan, intressant visst? Nä men jag ska jobba lite nu så vi hörs sen! 

God morgon!

Står och väntar på att idrotten ska börja, rätt soft dag idag. Efter skolan ska jag träna mina små tjejer och gå på bio med Mamma!


Godnatt!

Bara tagit det lungt idag, pluggat, längtat till sommaren, jobbat på sommarkroppen hähä. Så jävla olikt mig att träna för att bli smal men jag har mina stunder, fast nu ska jag sova så godnatt på er!


Hurry the fuck up, summer☆


God natt!

Max kom hit en stund efter skolan, var ett tag sedan vi sågs så var jätte trevligt! Har sedan pluggar kemi och ligger nu i sängen med kraftig magvärk igen. Så nu ska jag sova, god natt!♡


Idag


I skolan

Nyss handlat 12 pack cola och sitter nu och softar med gås och Nicole . Haha aja vi hörs!


Skula bror


Skola

Sitter i skolan, har nyss haft bild och ska nu ha två till tråkiga lektioner innan lunch. Slutar vid två idag då jag, Nicole och Frida ska till stan, äta middag och kolla på några gymnasium! Super mysigt, men vi hörs sen!♡


Projekt

Haha jadu, efter bläskolan idag så började jag och Nicole hålla på med ett radioprogram haha! Det blev fan bra, så håll utkik så kanske det kommer upp här! Vi kommer bli stora, arrå.


Outfit bild

Johannas:
Tröja - Vero Moda
Jeans - GStar

Snö / Dyrberg & Kern / Edblad / Guess

Emelie:
Tröja - Odd Molly
Jeans - Vero Moda


God Morgon, typ...

Sovit två och en halv timme inatt! Kändes verkligen när jag skulle gå upp imorse, usch. Aja sitter på en buss mot skolan nu, och även fast vi alla tre (Jag, Emelie & Nicole) sovit skit lite inatt så ska vi fylla den här dagen med skratt ändå!


Only you♡


Jag kan inte sova

Ska upp och fem timmar, och jag är inte alls trött. Smsar lite med Jocke som inte heller kan sova, ååh...

#brajobbatjohannadukommerhatadigsjälvimorgon

#brajoakimdukommerbehövaenkuddemeddignärdugårtilljanneslektionochjagkommerfåstrykmendetärdetvärt


Lite sånt we♡it


Och så börjar allvaret igen!

Dagen har gått till att plugga kemi! Eftersom att jag inte har något betyg i det på grund av att jag aldrig arbetat med Kemi då jag gått i skolan jag nu går i. Men i alla fall, nu ska jag åka och sola med Mamma och sedan färga håret! Vi hörs senare!


Ibland undrar man hur människor orkar

Du vet ju inget? Varför låtsas att du gör det då. Gör inte det här livet värre än det är tack. Skulle uppskatta den respekten.


Svar på kommentar


Pink - Inspiration


Sex månaders tortyr.

Hur mår du?

Hur mår jag? Ja du, hur mår jag? Det har gått ett halvår. Ett helt halvår. Jag har spenderat 6 månader att försöka förstå vad jag gjorde fel.  Jag har spenderat 6 jävla månader att försöka förstå hur du en dag kunde älska mig. Och sedan säga att du absolut inte hade några känslor för mig en dag senare. Jag spenderade hela sommaren i hopp om att komma över dig. Jag tänkte att när jag såg dig nästa gång så skulle jag verkligen inte bry mig. Men så blev det inte, jag har inte kommit över dig. Och kommer nog aldrig göra det heller. Men du var och kommer alltid att vara min första kärlek. Men du var också den första som verkligen krossade mitt hjärta. Och varje gång jag ser dig så fylls jag med raseri, ilska och sorg. Jag är rasande för att du aldrig gav mig någon bekräftelse. Och jag är arg för att du krossade mig som om att du inte ens brydde dig. Och till slut, jag är ledsen. Ledsen över att jag sakta kommer på fler anledningar till att du aldrig kommer komma tillbaka till mig, att du aldrig kommer att tycka om mig igen, att du aldrig älska mig som du gjorde. Så efter 6 månader av konstant tänkande tortyr, så kommer du tillbaka och frågar hur jag mår? Nej, prata inte med mig. Allt du kommer att göra är bara att göra så att alla minnen flyter upp. Och värre än alla minnen? Mina känslor som jag hade för dig. Så sluta bara prata med mig innan du gör mer skada än vad du redan gett till mitt liv.

 


En till text!

Fick kommentarer om mina texter som jag skrev! Och att jag borde skriva fler, så fler kommer. Och en kommer alldeles strax, så håll utkik!

- Och vill bara tacka för alla fina kommentarer som jag fått efter dem

Hemma

Kom precis hem från Joanna, vi hade skitkul, och sen har jag bara tagit det lungt hos henne hela dagen. Nu ska jag sätta mig och kolla lite gymnasium, usch fyfan har fortfarande ingen aning om vad jag ska gå.. Fuuuuck my life.


Bussen

Sitter på bussen på väg för att träffa Alva! Vi ska ta en fika och bara prata igenom allt som hänt sedan vi sågs senast, och det är mycket! Ska i alla fall bli super mysigt, senare i eftermiddag kanske jag ska träffa min vän Niclas en stund men vi får se. Aja vi hörs sen!


Outfit - Johanna

Blus - Vero Moda
Jeans - GStar

Dyrberg & Kern / Snö / Guess / Edblad /


Dagens lista☆

Dagens vill ha: Sömn
Dagens klädsel: Skjorta, jeans
Dagens smink: Mascara, Rouge
Dagens frisyr: Vanligt utsläppt, inte jättefixat
Dagens låt: the town-macklemore
Dagens planer: Träna och sova hos Joanna
Dagens drog: gräs
Dagens längtan: Joanna ♡
Dagens köp: Inget
Dagens humör: Fett glad.


tjatja

Kom precis hem från träningen, och är seg som fan. Ska bara duscha och lite så sen drar jag iväg till Joanna och sover där ikväll! Kommer bli skitmys.


Lördag

Bara tre dagar kvar på lovet, känns helt okej faktiskt! Ser faktiskt fram i mot att börja skolan igen för under denna termin händer ju mycket kul, mycket plugg dock men sådant man får ta hand om så att man kommer in på den linjen som man vill gå! Okej slut pratat om skolan nu, sitter i bilen på väg hem från Farsta. Har varit och bytt några julklappar som var för stora eller för små. Ska nu hem och äta lite lunch och sätta mig och ta tag i Kemin!


Skönhetstips!

Foudation - Sminktips
Det kan vara en god idé att bara använda en heltäckande foundation till sena kvällar och fest. Använder du en semitäckande foundation behöver du inte heller applicera den på hela ansiktet. Har du lyckats hitta en foundation som har samma färg som din hud är det ett bra tips att bara lägga ett tunt lager på de delar av din hud du är missnöjd med, t.ex. de delar som är lite röda, där det finns ytliga blodkärl (oftast runt näsan, hakan och delar av pannan). På så sätt ser du snygg men också naturlig ut. Det finns även tonad fuktkräm som fuktar huden samtidigt som den jämnar ut färgen. 

Har du svårt att hitta en foundation som går i samma ton som din hud och står och väljer mellan en mörkare och en ljusare är det ett bra tips att ta den ljusare. Pudra lite extra på näsan. Den blir ofta fet och puder får den dessutom att se mindre ut. Det finns även transparent puder som man kan använda för att fixera sminkningen. 
 
 
 
 

Outfit - Johanna

Blus - Odd Molly
Jeans - GStar


Dagens lista

Dagens vill ha: Min första kärlek
Dagens klädsel: Blus, Jeans och Hunters
Dagens smink: Mascara, Eye Liner och Rouge
Dagens frisyr: Plattat
Dagens låt: Howie day - Collide Acoustic Version
Dagens planer: Plugga och få gäster
Dagens drog: Min nya väska♥
Dagens längtan: Att färga mitt hår mörkare.
Dagens köp: Lunch med systrar!
Dagens humör: Riktigt jävla lycklig.

Michael Kors ♡

Får ett sms om att jag fått paket på posten, öppnar och hittar min älskade väska som jag beställde för lite mer än en vecka sedan. Kär♡


Grattis på födelsedagen Lillasyster!♡


Touching him is like realizing all you ever wanted was right there in front of you♡

Vad har ni hittat på idag?

Själv har jag varit iväg och ätit lunch med mina systrar och sedan så har jag i princip bara suttit vid köksbordet och stirrat rakt fram och tänkt. Försökt hitta svaret på vad jag vill, och svaret såg jag idag rakt framför mig.


Till er läsare★

Vad vill ni se mer av på bloggen? Videobloggar, listor, outfits, tips, inspirerande bilder, jag vet inte men kommentera och skriv vad ni vill se mer av!


yeah.


Följ oss på instagram!★

Så följer vi tillbaka!


Poker

Med våra lilla små mongos!

Adam, Niklas, Nicole, Emelie


Vapiano bitch


Stan

Åkte in till pappa idag med syskonen, så vi typ bowlar osv


Pappa

God morgon allihopa!
Vi somnade runt fyra igår efter att ha smsat med massa random folk och pratat i telefon och bara skrattat! Johannas Pappa kommer snart och Emelie ska åka till sin Pappa! Vi hade en super mysig kväll i alla fall! Vi hörs!


2012 lista Emelie

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - tror inte de

Hur har ditt 2012 varit? - Det har hänt så jävla mycket skit. Förlorat vänner, fått nya. Eller rent allmänt så har jag förlorat ganska mycket. Men också fått en hel del.

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Man kan ju alltid hoppas. Men det blir aldrig som man tror.

Blev du kär i år? - aa mer än en gång. Den ena är en hemlis.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? - vet inte. Finns så mycket men det känns lite privat...

Bästa köpet? - all mat jag handlade förra året. Tror seriöst att 90% av alla pengar jag fick gick på mat.

Vad spenderade du mest pengar på? - Mat

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? - vinter/vår :welcome to st tropez hahahaha av en anledning jag aldrig kommer berätta..
Sommar:happy birthday, three little birds... Och massaaaa depp låtar i början av sommarn.
Höst: kartellen...
Vinter:eminem, 2pac

Vem har du umgåts med mest? - Johanna, emma typ

Hur många kysste du? Oj.. Kanske fyra typ?

Har du haft ett förhållande under 2012? - Aa

Vad önskar du att du gjort mer? - tänkt efter

Vad önskar du att du gjort mindre? - mått så dåligt

Bästa minnet från 2012? - Alla sommar minnen med Johanna. Och i början av året och slutet av 2011 när jag var i fjällen med Sveriges mest spårade släkt. Hahah tider.

Favoritprogram på tv? Ingen aning

Vad gjorde du på din födelsedag? - tränade, gick i skolan och hade ångest.

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - ny telefon och hörlurar

Vad fick dig att må bra? Mina fina vänner

Vad vill du säga till dig själv inför 2013- Att sluta bry sig så jävla mycket om alla andra. Och skita i alla jävla fittor.


Videoblogg 2013-01-01


2012 Lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Inte så mycket faktiskt! Tycker helt allmänt sög.

Hur har ditt 2012 varit? - Det har varit mycket dåligt som hänt. Och det är ju jobbigt. Men bra saker också, som till exempel så träffade jag mina två fina bästavänner. Och jag blev nära vän med sådana som jag verkligen tycker om!

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja det tror jag faktiskt! 2013 ska bli mitt, Emelie och Nicoles år! Ska åka till Italien snart, flera gånger till och med! Med korta mellanrum, sedan så är det ju bal och sådant! Även fast nian är jobbig så är vårterminen nog ändå den roligaste. Har så himla mycket att se i fram i mot! Och snart åker jag och Emelie till Tänndalen tillsammans också!

Blev du kär i år? - Min första kärlek och killen som jag var tillsammans med i nästan två år varade under 2012. Och det var ju Christian♡ Men efter det så har jag inte varit kär.

Vilket datum från 2012 kommer du aldrig glömma? - Datumet då jag och Emelie blev bästavänner♡

Bästa köpet? - Min Michael Kors väska

Vad spenderade du mest pengar på? - Kläder & Mat

Vilka sånger kommer påminna dig om 2012? - Gangnam Style, Mina områden, Ställ dig upp, Life Goes on, Epic, Poverty, och så vidare..

Vem har du umgåts med mest? - Emelie!

Hur många kysste du? Hmm, efter Christian. Fyra tror jag?

Har du haft ett förhållande under 2012? - Ja

Vad önskar du att du gjort mer? - Tagit vara på mina läxor och min hälsa.

Vad önskar du att du gjort mindre? - Tänkt så mycket.

Bästa minnet från 2012? - Alla sommar minnen med Emelie

Favoritprogram på tv? Kollar inte tv men favorit serie blir pretty little liars.

Vad gjorde du på din födelsedag? - Var med Emelie och familjen ♡

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - IPad och pengar

Vad fick dig att må bra? Mina fina vänner

Vad vill du säga till dig själv inför 2013- Ta vara på dig själv! Skit i alla killar och kom in på det gymnasium som du vill och ha jävligt kul bara!


Snart hemma!

Snart hemma i Stockholm, helt sjukt skönt! Åker direkt hem till Emelie och sover där, saknat min bästavän så otroligt mycket! Och vårat motto för detta år - NEW YEAR, NEW BOYS


GOTT NYTT ÅR!


RSS 2.0