God Natt

Hälsningar från mig och Oskar.


Springa

Var ute och sprang i spöregnet, tycker det är det skönaste vädret att träna i så tog chansen! Nu sitter jag och äter nötter, torkad frukt, mörk choklad och dricker cola. Lagom nyttigt för en gångs skull!


ITS FRIDAY PEOPLE!

Hola! Det är fredag, och jag är på bästa humöret! Mamma är på så bra humör att hon tycker att det går hur bra som helst att grilla i spöregnet! Så det är Det som händer just nu alltså... Själv sitter man och spelar batman med sötnosarna till kusin och lillebror! Life is good!


Film

Har bara tre lektioner kvar efter denna, orkar inteeeee! Efter skolan åker jag och Emmie till stan och fixar mitt buskort. 


Ego pix!


Outfit - Emelie

Tröja - H&M
Jeans - Gina Tricot
Halsband - massa olika

Sedan lite krims krams på armarna!


Outfit-Johanna

Jeans-G star
Linne-BikBok
Halsband-dyrberg & kern
Klocka-ur och penn
Armband-snö


Så sant.

Just nu, hade mitt liv varit så enkelt om jag levt efter dessa ord.


Mitt rum + garderob

Någon som önskade bild på våra garderober! Så här kommer allt! Ni får även mitt rum på köpet också innan någon frågar efter bild på det!

Bild 1 - Johanna
Bild 2 - Emelie


Hejsan alla kompisar!

Just nu ligger man i sängen då, är heeelt slut! Imorgon är det äntligen fredag, ska bli grymt skönt! Har inte mycket planer för helgen, det blir väl lika spontant som alltid.. Hehe.. Aja! Har ni några planer för helgen?


Solar

Med min babe


Outfit Johanna

Jeans - Gstar
Tröja - Biancisens ❤
Halsband - från typ dyrberg och
Skor - minns inte vart jag köpte dom

Sedan childhood armband, gummisnoddar


Skola

Caroline får stå för bilden


Sova nu

Snackade nyss med Oskar i telefonen! Och för tillfället så ska jag väl försöka sova så jag orkar med skolan imorgon.


Mot träning

Träna igen då! Och Nej, jag tränar inte 24/7 för att jag vill bli smal. Jag tränar för att jag älskar det jag gör. Det borde ni också!


Taylor Swift

För er som tröttnat på alla gamla tråkiga låtar, lyssna på denna nya från Taylor Swift!


VÅR FÖRSTA FAN BILD!

Vi har fått våran första fan bild! Ååh är så glad! Om ni andra också vill skicka så kan ni maila in dom till mig. [email protected]

Nu kommer i alla fall texten plus bilden från världens sötaste Sara!

- Jag hoppas att ni aldrig slutar blogga för ni är bäst. Läser er blogg flera gånger om dagen och ni är bara bäst. Ni är jätte söta också, önskar att jag var som er. Puss och kram!


Balklänningar

1.             

Denna var den första klänningen som jag föll för när jag kollade på hemsidan. Den är helt underbar.


2.
 
Denna är rätt lik den ovanför, och vet faktiskt inte vilken jag gillar mest av dom! Men denna är fin pågrund av att den inte har en helt vanlig färg. Utan lite annorlunda.
 
 
 
3.
Enkel, men ändå helt sinnessjukt vacker klänning.
 
 
4.  
Älskar mönstret på denna klänning, och dom urgulliga gulddiamant detaljerna.
 
Bara jag som börjat kolla på balklänning?! Jag vill verkligen hitta den perfekta klänningen, vissa av dom här klänningarna har jag blivit helt dö kära i! Om ni har lust så kan ni ju kommentera vilken ni tycker är finast! Lite råd och kommentarer är aldrig fel!

Skönhetstips!


HUDTIPS

1. Bastuskrubb Passar du på att skrubba kropp och ansikte efter ett bastubad får du ett extra effektivt resultat. Använd en kroppskrubb till kroppen som du sedan sköljer av i duschen. Ansiktet skrubbas försiktigt med en mjuk, fuktig handduk. Skölj av den gamla skrubbhuden och återfukta med ansiktskräm!

2. Babylen hud Babyoljan är inte bara till för bäbisar, den gör under på din hud också! Smörj in kroppen efter duschen och du en mjuk och superlen hud är ett faktum.

3. Brun utan sol-ränder? Applicera tandkräm med blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. Ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna. Puts väck!

4. Bäst för känslig hy Leta efter produkter som innehåller ros och lavendel, de har en naturligt lugnande effekt.

5. Avokado för torr hud Ta en mogen avokado, gröp ut innehållet och mosa i en skål. Smörj in dig med avokadokrämen och låt verka i 20 minuter. Skölj och din hud är garanterat mjuk igen.

6. Inga mer påsar under ögonen Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.

 

NAGELTIPS

1. Längre naglar Massera dina naglar så ofta du kan! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.

2. Slipp missfärgat Gör det till en god vana att alltid måla naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade  nyanser. Det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.

3. Olja för torrisar Olja är dina torra naglars bästa vän! Har du ingen nagelolja hemma, prova istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.

4. Få nagellacket att torka snabbare Prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.

5. Inga mer gula naglar Koka upp vatten och salt och låt svalna ett par minuter. Stoppa ner fingrarna i vattenbadet och låt ligga i 20 minuter. Upprepa så ofta som möjligt. På lite sikt vitnar dina naglar.

HÅRTIPS

1. Torka håret på rätt sätt Är du en av de som rufsar håret med handdukten för att få det torrt? Plocka fram kammen och kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.

2. Tandborstknepet Jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du bukt med genom att spraya lite hårspray på en tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. Tada!

3. Snabbt volymfix Vatten lyfter hårrötterna, så fukta dina fingrar och gnugga in i hårbotten för en snabb volymfix.

4. Hållbar partyfrisyr Din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.

5. Maximera inpackningen Din inpackning kommer att göra dubbel nytta om den får verka i ditt hår under en varm handduk.

6. Skydda ditt hår Var noga med att skydda håret från påfrestande faktorer som sol och varma stylingverktyg. Investera i en solskyddsspray för håret och ha som regel att alltid grunda med en värmeskyddande produkt innan fön och plattång åker fram.

7. Rätt kost - starkt hår Ett torrt, glaslöst och slitet hårsvall vittnar om en slarvig kosthållning och för lite sömn – så vill du ha blankt och starkt hår är häsosamma vanor A och O. Intaget av folsyra och B-vitamin har stor betydelse för hårets kvalitét. Kisel, som du hittar ibland annat sallad, jordgubbar och solrosfrön,hjälper kroppen att producera nytt och friskt hår.

 

Skönhetstipsen kommer från Vecko Revyn. Jag har själv testat dom flesta och det funkar mycket bra! Så testa ni också!


Vårdcentralen nästa.

Trött och fryser helt sinnessjukt mycket. Men nu blir det vårdcentralen sedan fort hem och lägga mig under ett varmt täcke! Ska lägga upp lite roliga saker när jag kommer upp också! Ciao


Still lying in my bed

Hemma idag igen, för vaknade med ännu mer feber. Och den vägrade lägga sig under den tiden som jag gjorde mig i ordning lite. Så det fick bli så att jag stannade hemma! Och ska till vårdcentralen om ett tag också, inte kul! Men ska gå upp och äta lite nu och ta en dusch. Vi hörs senare!


Godnatt alla fina

Sova nu, imorgon är det då skola som vanligt.. Och sedan träning! Också som vanligt.. Sen vi började skolan har ju bloggen blivit sådär lagom intressant. Men det ska vi ändra på kåmpizar!
Jag idag här under.


Nej.

Nej jag mår inte underbart. Men det är bättre att låtsas göra det än att inte göra det alls.


Hemma dag 2

Ligger i soffan idag också och mår piss. Verkligen skit kul. Aja smsar lite med Oskar och Jocke till och från samtidigt som jag kollar på "Audrina" på tvn.

Min ny opererade vovve borde komma hem snart också. Hoppas han blivit helt bra denna gång❤


Huvudvärk

Febern bara ökar och huvudet gör sinnesjukt ont. Fuck off.

Ligger i alla fall i soffan och kollar tv till och från samtidigt som jag smsar med Jocke. Men nu kom pappa hem med middag så ska hjälpa honom


I'm fucking sick broe


Peace niggah

Balla i skolan. Matte snart då..


Sjuk brud

38.5 graders feber. Wihooo!


Godmorgon!

Förstår inte riktigt hur men vaknade en timme innan mitt alarm skulle gå, sedan kunde jag inte somna om. WTF? Aja, nu ligger jag i sängen, ska snart upp och göra mig i ordning för skola! Wieeee fett taggad!...eller nåt.



Raceday.

Nej men vi kör en Cola på de!


I min ensamhet i husvagnen

Blev bjuden att följa med och äta och så vidare men orkar verkligen inte! Ska ju köra imorgon så blir att sova tidigt! Jocke gick nyss så nu är jag här ensam. Så ska väl sätta på en film eller något och se ifall man kanske somnar.


Ciao ciao

Beställt hem italienskt från ciaociao. Så jävla underbart!


Prisutdelare

Dock står inte alla priser på bordet ännu


Sova

Och sedan så får Jocke stå för bilden!

#likeaboss #serinteheltnykterut


Mot Ica Maxi med Oskar


Hänger hos farsan

Var ett tag sen jag bodde här hos farsan på Östermalm. Har saknat honom som fan! Stannar här över helgen, och det kommer bli grymt!


Halvår💗

Idag har vi varit bästavänner i exakt ett halvår! Massa kärlek till det ❤


Ska breaka ditt face bitch.


Eftersom att han inte är här...

Så får jag mysa i hans tröja istället ❤


At home

Fett booored brorsan. Schäääärman ringer snart tror jag? Aja vet inte det finns typ inget mer att säga✌


Glad att jag kan hjälpa till❤


I väntan på pappa!

Sitter här på ett litet stenblock i krusboda och väntar på Pappa, har nyss vart hos ja ni har säkert listat ut!


Skolan


Usch

Hem från Johanna i regnet, sedan mot träningen när jag lyckat som fan missar bussen. Pallar inte.


Fuck mensvärk


Emelie poppar popcorn!


You can't break me bitch.


Skola typ✌


Never ignore a person who love and cares about you. Because one day you may realize you've lost the moon while counting the stars.


Bitch, go fuck yourself.

God natt!


Life sucks right now

Om jag kunde, skulle jag väll drogat ner mig av depression men då kör jag på träning! Fast vet inte ens om det kan få mig på bra humör längre. Aja, FUCK IT.


Hos min hudterapeut


Volleyboll

Saknar min bästis. Vi är inte i samma grupp.


Någon jävla dag i Alby.

Det suger, trött, hungrig och vill hem!


Albydag jao

Bra väder lixom


You belong with me


Forever alone på grabbarnas hockeyträning


Duktiga pojkar


Skola.

Åååh denna termin kommer bli fett jobbig! Men vi kör en tummen upp ändå!


Med skit ont i magen.

Så pallrar jag mig ner till ishallen och kollar på Emelies träning en snabbis!


Quote


Sola senare ikväll med min babe❤


Målar lite

I Pappas för stora byxor!


Taggar till träning again då


Skola imorgon

Fun? Fuck no.


Can't sleep


Vad jag tränar

Det är några som undrar vad det är för sport jag tränar, och det är så att jag åker teamåkning! För er som inte vet så är det konståkning, fast i lag, med sexton pers på isen samtidigt! Vårat lag är det enda och det bästa i Stockholm, och jag älskar sporten och laget med hela mitt hjärta. Och bilden nedan, JA det är jag som kollar åt det andra hållet och ser helt lost ut. JAG VET.


Mmmmm så sugen jag är

På att JOBBA. 11-18, mina två sista dagar på sommarlovet. Men jag tjänar pengar i alla fall? Vill nog hellre umgås med Emelie mina sista två dagar. Men så blev det inte! Tyvärr... Men ska slänga iväg ett sms till henne och se om hon kanske kan sova hos mig dagen innan skolan börjar. Hmm, nej men ska börja fokusera nu! Lördag, vilket innebär att det kommer vara mycket folk på Caféet.


Shoo brää

Igår efter träningen träffade jag och Emma på några trevliga människor på donken, så vi var med dem och sedan drog vi hem och kollade film till typ fyra. Haha ganska random. Nu ligger jag i sängen och kan inte somna om... Och hannis, du är antagligen sur men jag älskar dig.


Påväg hem

Påväg hem, vi ska väl stanna och käka sedan hem. Ikväll blir det att bara ta det lungt med Julia, tror vi tar en tripp till solariet igen så man får lite färg innan skolan börjar. Sedan kanske vi tittar in på Emelies träning om vi hinner! Imorgon jobbar jag! Och förhoppningsvis kommer Mr X och sover hos mig så jag slipper sova ensam.


I väntan på Pappa

I väntan på att pappa ska bli klar så sätter jag mig och solar i sportbh ✌

Like a boss


CHILLAR

At home. Om någon vill umgås innan skolan börjar så Call me. Vet inte riktigt vad min bitch gör hela tiden men inte har vi setts på ett tag. Det blir det ändring på snart. Ikväll är det träna som gäller, så ska börja ladda upp med kalorierna nu. Inte för att det behövs.


Tränar

I Västerås bitches!


Älskar träning

Träna denna sport, min nya drog. Så JÄÄVLA taggad jag var idag! Och sedan blir det träning igen, igen, och sedan igen! Wiiiiiieeeeee!


Cola

Det bästa som finns efter en 25 minuters solning med bästa Julia!


Svårt att vara stark när det finns så mycket att gråta över.

Går knappt att hålla in tårarna. Men jag klistrar fast ett fejkat leende och låtsas att allt är bra.


Mysigt väder


Mina ben lever

Typ


Förlamad

Kan inte röra mina ben från igår, så är fast här i sängen hela dan tills nästa träning ikväll... Johanna om du vill se mig dö ska du komma och kolla på min träning idag!


I väntan på bussen

Sitter och väntar på bussen, ska in till SÖS. Sedan blir det en mysig lunch med Mamma!


Instagram!

Om ni vill se extra mycket av oss, följ oss på instagram!

- Johannahulting
- Emelieolsson97


Nyss tränat!

Kom hem från första träningen på hela sommarn för typ två timmar sen, och herregud så död jag är. Kan bokstavligen inte gå så slut jag är. Men det var så grymt ändå! Saknat laget denna sommarn, så det var skönt att komma tillbaka! Nu kan jag må bra igen!
Gammal bild med några av tjejerna, ni är bäst♡


Packning

Kom nyss hem från Mr X. Och just nu packar jag inför min Gokart träning som börjar vid 18.00. Ska bli grymt skönt att få sitta bakom ratten efter mer än en månads uppehåll❤


Tack!

Vi ville bara tacka dom söta läsarna som kom fram till oss på Allsång igår! Vi blir jätte glada! Maila mig gärna bilderna!

[email protected]


Målar liteee till

Innan Mr X kommer.


Ligger i sängen redo för att sova!

Vi tog som sagt en tur till Skansen! Där vi kollade på sälarna. Ååh älskar sälar! Aja, vi drog hem typ nästan när allsång börjat. Då vi åkte hem till Gustaf. Vi kom väl hem för ungefär 10 min sedan så nu ska vi sova! Imorgon runt klockan elva så kommer Mr X hit. På kvällen så blir det Gokart träning. Inte kört på 4 veckor. Sov gott!


Allsång, outfit


Allsång

Allsång nu, outfitbilder kommer.


Home

Just nu sitter jag hemma och passar lillebror! så fort mamma kommer bär det av mot johanna. sedan ska vi ta gardasilspruta, äta mysmiddag, och kolla allsång på skansen! Kommer bli en grym kväll med världens ballaste vän. Ha det så bra!


Min dag!

Åkte hemifrån runt 09.30 för att träffa Mr X. Var väl där runt 10.00. Då vi myste, lagade lunch, pratade, gosade framför tvn och bara njöt av varandras sällskap! Vi tog senare bussen tillsammans till Tyresö där han gick på träning och jag åkte hem och målade om hallen! Haft en jätte mysig och underbar dag!

Nu ligger jag i sängen, nyss pratat med Mr X. Sagt God Natt och så vidare, är jätte trött så ska sova nu. Natti Natti!


We are BACK!

Glada nyheter folket! Vi fortsätter blogga! Hoppas att ni fortfarande vill läsa bloggen. Vi kommer lägga ner mycket energi för att det ska bli så kul som möjligt att läsa! Ni kanske har förslag på något ni vill att vi ska börja med här? Eller något ni vill se mer av?Kommentera då gärna och säg det!


Wieeehioooo

Imorgon är du äntligen hemma. Saknar dig jääääättemycket! Luuuuuuv u.


Shoooo

Här sitter jag och bara är tjock Jaow. Orkar inte göra någonting alls, men ska i alla fall iväg och hämta Joel och så sen.. Imorgon kommer bli den bästa dagen på länge. Då kommer Johanna ääääntligen hem! Så ska vi göra en grym sak hihi.. Saknar dig jättemycket bästis.


Två dagar

Tills du kommer hem Johanna! Läääängtar.


Today

Idag var jag med grymmaste emmzii! Har inte träffat henne på grymt länge så det var naaajs. Vi såg Madagaskar 3, historiens skönaste film alltså.


My tired heart. Is beating so slow

Näst sista dagen på stranden. Imorgon så ska jag sola som f**n. Sedan på lördag får jag komma hem och träffa den personen som betyder mer än allt för mig på detta jordklot. EMELIE! Ååh längtar så mycket efter mitt hjärta!


Hänt lite saker som ni märkt också kanske hehe, men strunt i det! Jag mår bra, måste bara börja lära mig att skita i när folk behandlar en dåligt. Inte det enklaste, men lyckats rätt bra ändå.


Goodmorning

Är just nu hemma och klär på mig och så, sen blir det bio med emmma! Madagaskar 3, taggad som fan✌


Allting kommer bli bra igen

Love u hannis


Sårad, krossad och tryckt till botten.


Svensk sommar mina vänner

Skulle badat, men då började det spöregna så vi körde på picknick i bilen! Funkar det också. Svensk sommar, vad gör man? Och så sitter Johanna på Kreta och steker skiten av sig med 40 grader. Älskar livet! Dessa kakor räddade min dag.



Sova nu✌

Solat hela dagen, fått en underbar massage också! Sedan nu på kvällen så har jag pratat med min enormt saknade bästis. Skönt att få höra hennes röst.


Waynes coffee tidigare idag✌


Shopping

Blus-SALT Skinnshorts-H&M söta blommor- H&M


Love....

Ny plånbok + Väska

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_50202ec29606ee49f7000005.jpg" class="image">


COME HOME BITCH

Saknar dig så jävla mycket


Tjeeeeeeenaaaaaaaaaaaaaaaa

Nu är jag hemma igen, så uppdateringen kommer bli muuchoo better mina vänner! Har nyss ätit, så ligger i soffan och bara är tjock lixom✌japp, är medveten om hur snygg jag är på bilden. på topp.


Goodnight darliings.


Fiskmassage!

Gjort någon knasig fiskmassage! Var grymt kittligt haha! Syftet med detta är att fiskarna biter bort all hårdnad och smuts på fötterna, så nu är mina fötter lika lena som en babyrumpa! Nu blir det film och sedan sova!


Tjeeeeena

Segla är det bästa som finns


Godnight bitches

Vart en grym dag, imorrn blir det utö! Men godnatt på er nu!


Motorbåt

Grymmaste EVER!


Dag 1


Angående min bloggning nu under semestern!

Jag kommer inte prioritera att blogga, när jag har tid så bloggar jag! Så ett inlägg per dag kan ni väl förvänta er! Men ni har ju Emelie som kommer blogga häcken av sig!


Mot Arlanda!


Christina Augilera

Hon måste seriöst vara en av dom bästa sångerskorna i denna värld. Enligt min åsikt
 
 
 
 
 
 

Nyfärgat hår!

FÖRE
 
EFTER
 

Emelie seglar.

Hon är hemma på söndag då hon kan blogga igen. Inte så bra täckning ute på havet.


Vi ba Chillar ✌


Love


Nästan packat klart ✌

Försöker packa klart allt idag, för imorgon ska jag ut med Julia och ha lite kuuuul!


Det är så vi gör det✌


Fanns ingen frukost att äta! Så vi satte oss på köksbänken och dricker juice! Snart sola, eller packa!


Godmorgon!

Johanna ligger och sover, så jagsitter på golvet och myser med Bamse. Bamse tycker att Johanna måste vakna snart. ✌


Sova

Ligger just nu i sängen och har min älskade bästavän bredvid mig! Vi tog ett dopp i Alby, lirat lite LOL och snackat Skype! Nu blir det "sova" :)


Vi ba myyyyyyser


Outfit - Johanna

Halsband - Indiska Tröja - Bik Bok Jeans - GStar Klocka - Ur&Penn


Hihi✌


Sjunde himlen.

Ligger i soffan med Bamse, dricker juice och kollar sjunde himlen. Blir mysdag för mig hemma idag! Kanske går ut och solar lite om det slutar blåsa så kallt 👍


On the way To Gröna Lund

Nu sitter vi på bussen påväg till grönan med familjen. Då helt plötsligt hoppar resten av släkten på bussen som tydligen ska åt samma håll haha...


Saknat er

Herregud, förstår vad Johanna menade med att bloggen var påväg att gå under haha! Hade inget internet igår så kunde inte blogga vilket var sjukt frustrerande... Aja, nu är jag tillbaka och uppdateringen blir på topp igen!


Outfit - Johanna


Shopping!

Halsband - indiska 129:- Klänning - Salt 169:- (rea) Armband - Apoteket 100:- Strumpor - H&M 59.90:-


RSS 2.0