För er som missat!


Duscha och sådant.

Nuuu sedan bio med Emmie✌


Världens finaste bästavän

Kunde inte ha hittat någon bättre. Vet inte vad det är, men finns ingen annan som du. Du har inte alla människor du vill ha i ditt liv, men du har mig. Ibland hoppas jag att det räcker. Du och jag håller Föralltid. Det är jag säker på. Tack för allting du gör för mig. Jag älskar dig. Hannis, du är världens vackraste och underbaraste och bästaste som jag vet.


143

When people all stare. I'll pretend that I don't hear them talk. But whenever i see you, i'll swallow my pride and bite my tongue. Pretend that i'm okay with it all and act like there's nothing wrong. Is it over yet? Can I open my eyes? Is this as hard as it gets? Is this what it feels like to really cry? Whenever I feel you're memory is breaking my heart. I'll pretend i'm okay with it all. And act like there's nothing wrong. But it's fucking hard. Because you're all i think about. And you gave me soo fucking much to remember. I know that I shouldn't wait for you to take me back. You're not perfect, you make misstakes, you treat me like i'm nothing when you feel bad. I did care about that before, but right now. I just want to lie in front of you in my bed and feel i you're arms around me, and hear you say that you love me. Because you're all i want.143.


Kanske borde packa upp?


Fick laktosintolerans.

Smidig som jag är så råkade jag få i mig massvis med mängder laktos till middag. Så nu värker magen, kommer sprängas snart... Men måste packa upp min väska från Mamma nu. Ciao✌


Jag är bäst

Jaha, då har jag varit sådär grym och cyklat åtta kilometer+lite styrka vilket innebar träning av rumpa och mage✌stretchade lite oxå, saknar verkligen gamla tider när jag var vig som faaaan. Men jag kommer nog tillbaka i vinter!


Brun eller inte?


Solar.

Med Emmieeeeee


Svaren på frågestuden.


143 = Saknar Dig

Att dom där tre siffrorna kan betyda så mycket för mig....❤


Köpt i stan♡

Ny tröja för bara trettio spänn på H&M, plus ett jättegulligt halsband i form av ett hjärta från Acessorize✌ Jag är väldigt nöjd med dagens inköp!


Jobbar. Eller ja....


Outfit-Emelie


Fikar jaaao

Sitter och fikar på fiket där Johanna jobbar. Shiiiit vad grymt! Åk till skrapan och prova kärleksmumsen. Otroliga är vad den är!


Påväg till Stan!

Nu är jag och Joanna påväg till stan, där vi ska försöka hitta något fint! Sedan ska vi hälsa på på fiket där hannis jobbar idag. Skapa kaos där lite så.


Jobbet

Påväg till jobbet, om jag inte minns fel så kanske Emelie och Joanna tittar in och fikar hos mig. Men sitter i alla fall och smsar med Niclas, så ska fortsätta med det nu.


Tälten BRORSAN.


Feta huvudvärken.... Men med denna otroligt snygga bild säger jag god natt❤


Min dag.

Vart på Ikea, kollat bil, fixat mitt rum, slöat, tänkt, städat, tänkt lite mer.. Och sedan kollat film. Och nu ska jag lägga mig i sängen!


Kollar tv.

Sova snart, jobba imorgon.


Fixar joannas naglar

Sedan blir det ansiktsmask, och direkt efter så ska vi hoppa in i tältet med chips, godis och läsk och massa annat mys! Kommer bli grymt!


När kommer videon?

Fått fråga om när videon ska komma. Och Emelie skulle ha skrivit ut det här men hon gjorde inte det!!!! Och hon har inte bloggat på hela dagen heller!! Men vi ska fixa videon på måndag!


LÄNGTAR!


Fuck kärleken.


2012-02-24❤

Ingen får mig att må så bra som du får mig att må, ingen får mig att le som du får mig att le. Jag älskar dig Emelie, Bästavän, Andrahalva, Syster, Tvilling min alldeles egna Emmie ❤


Mc Donalds.

Påväg hem nu. Har åkt någon timme och nu har vi stannat på någon donken här på vägen. Ingen aning om vart men aa. På söndag blir det att jobba också!


Sommar


Så låg man här igen då!


Vad är det med folk?

Ska man inte ens kunna våga släppa iväg sin lillasyster på cuper för att killar försöker våldta flickor hela tiden? Vad är problemet, skaffa er ett ligg med någon som vill istället för att förstöra andra flickors liv. Ååh, blir så jävla irriterad. Vad är det för fel på folk?! Fan vad dom borde skämmas.


Svar på kommentar!

Hej okända du! Jag är hos mammas pojkvän någonstans. Men vi är i Båstad :) Vadåra?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_5011a839e087c313ee00002e.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_5011a839e087c313ee00002e.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_5011a8c7e087c3140b000064.jpg" class="image">


I badet.

Det bästa som finns är det här. Ska kolla film snart och sedan blir det sängen! Så det blir godnatt från mig nu!


Jobbar på brännan.

❤ Skånes väder ❤


Badar

Så var man iväg och badade igen!


Färdig shoppat!

Hittade en kofta och en klänning! Samt lite små saker, nagellack, nagelfil och sådant. Sedan så köpte jag ett fotoalbum till mig och Emelie som vi ska fylla och pynta! Men nu ska vi äta sedan kolla på väskor och skor ✌ LOVE


Snart framme på Ullared!

Stannat och köpt lite godis!


Svar till Sara ❤

Hej Sara, nu får du ett eget inlägg! Tror vi missförstod varann lite! Men du behöver inte ha dåligt samvete! Och jag och Emelie är inte sådana som du frågade :) Jag älskar Emelie med hela mitt hjärta, och kommer alltid att göra❤ Men hoppas du mår bättre nu? För det är hel lungt efter det du skrev nyss :) Massa kramar till dig Sötnos.


Svar på kommentar!

Frida - Vad ska du göra i Skåne? :) Svar - Jag ska inte göra något speciellt :)


Outfit - Johanna


U mad bro?

Tyckte denna kommentar var någonlunda aggressiv. U mad bro? Men tänkte svara på den i alla fall. Jag och Emelie är två tjejer som älskar att spendera tid med varandra. Bara för att man har en BFF som du kallar det så betyder det inte att man börjar stänga ut andra. Man kommer bättre överens med vissa. Och det är väl självklart att om man är sådan så är det ju ens egens fel. Jag och Emelie håller kontakt med dom vi VILL ha kontakt med. Vi båda har en bästis till. Men min heter Bianca. Och Emelies Joanna. Och dom andra som vi känner som har bästisar är helt enkelt mycket mer "bara dom två" än vad vi är. Och dessutom, varför skriver du "vad tycker du att ni gör?!" med tanke på att jag bara känner EN sara. Som bor i göteborg så fattar jah inte varför du skriver så. Du känner inte ens oss. Såååååå, vill du något mer. Skriv på ett trevligare sätt tack, ciao.


Nästa duschen.

Precis varit och badat med familjen, mysigt men kallt! Och sol kan man ju inte direkt påstå att det var... Aja ska hoppa in i duschen nu. Orkar verkligen inget annat, heeeelt slut brorsan!


I BILEN BROR.

Sitter med högsta volym i hörlurarna. Med tanke på att min Mamma har pratat i telefon i en halvtimme nu, och min lillasyster sover. Så sociala. Så smsar med min Bästis och Mormor istället ✌ Aja, vi är i alla fall påväg till Mormors landställe. Där vi sover inatt, sedan så åker vi tidigt imorgon bitti. Då vi börjar åka imot Ullared. ( Man lever bara en gång ) Sedan så åker vi vidare ner mot Skåne :)


Skåne nästa.


Johanna fixat mina naglarna nu✌


Nu ska Emelie också få fina naglar!


Godnatt folket.


Du gör mina dagar ljusa


Sista chansen att fråga!

Imorgon gör vi videoinlägget och svarar på alla frågor, så de är sista chansen ikväll och imorrn innan klockan tolv! Så fråga på nu, alla frågor är bra frågor!


Hiss & Diss

 
 
HISS
 

KLÄNNINGAR - 
Vi har börjat bli förälskade i klänningar, vi vet inte riktigt varför. Men tycker klänningar är grymt fina om man inte har någon som är för mycket. När man lixom vill känna sig mer fri så kan man ha en klänning.Grymt skönt, samt grymt fint!
 

SENA SOMMARKVÄLLAR - Måste vara bland det underbaraste som finns att kunna sitta ute vid vattnet vid en brasa och bara mysa och ha kul med sina vänner!
 

GELÉNAGLAR - Loooove it! Gör dom dessutom själv, en sak som vi ska ha så länge som möjligt nu eftersom att jag gör dom själv. Emelie ska få sina naglar fixade någon gång när jag kommer hem.
 
 
DISS 
 
SUPER PUSH UP BH-AR - Vi vill dissa dessa bh-ar. Det är absolut inte illa menat mot någon. Men vi tycker att man borde tycka om sig själv som man är. Nu förtiden så tänker man så mycket på vad man har för bh storlek och så vidare. Dessa bhar förstorar två storlekar, vilket är ganska falskt. Men vi förstår att när man väl börjat så är det svårt! Men trots att man tror att man mår bättre igenom att ha dom, så kommer man inte känna sig lika falsk som man gör med super push up bharna än vad man gör i en vanlig. Men det är våran åsikt!
 

FACEBOOK - Vi vill dissa facebook. Det har blivit en plats där folk skapar elaka grupper och konton för att hacka på andra. Facebook är inte så som det var förut. Så fort man går in på facebook så ser man något som får en sårad. Facebook var roligare tidigare, nu är det bara överskattat.

SL - Vi bokstavligen avskyr SL. Bussarna kommer oftast för tidigt, då man missar dom. Eller så kommer dom inte alls. Och det är störande.

Nails

Nej, mina naglar är inte riktigt lika milslånga som hannis, men jag kan lova att jag jobbar på det! Provar en ny färg idag från isadora. Älskar dem här lacken! Någonting som verkligen är ett tips är nagelserum, som hjälper sådana som mig, med otroligt mjuka naglar som ofta lätt kan böjas och gå av.


Ansiktsmask nu.


Paket!

Gick nyss och hämtade ett paket på posten som var till mig! Och det innehöll en urgullig klänning!


Min shopping! - Johanna

Klänningen är från HM. Sedan har jag köpt armband, plus bikini. Sedan så har jag köpt ett iphoneskal ✌


Bikini, väska, armband.

Japp, det var vad jag fick med mig hem ifrån stan idag. Väskan för 300 spänn på Åhléns, men den får ni bild på senare. Sedan köpte jag och hannis likadana bikiniöverdelar i reskaoset på H&M. Och till slut så köpte vi också massa billiga och söta armband!


Vapiano

Nyss varit i stan med Emelie som ni redan vet! Fick med mig fyra saker hem! Sedan så gick jag till vapiano och åt en mysig lunch med släkt för mormor fyller år idag. Supergott! Men är i alla fall påväg hem nu, ska hem och fixa mina naglar och lite sådant kul 👍 :)


Yeeeeeeeaaa man.

Den här dan hade nog varit den sämsta i världshistorien om inte hannis hade dragit med mig in till stan. Tack för det underbara du. Den här gången fick vi faktiskt med oss saker hem! Wieeee! Ni går se allting när jag kommer hem✌


Heeeej på er!

Hej på er allihoppa, idag så är det stan med bästis som gäller! Hoppas att vi får med oss något hem för en gångs skull hahaha... Vad ska ni göra idag? ✌


Ny duschad

Ligger i sängen och väntar på att klockan ska bli lite efter tio då jag ska börja göra mig i ordning för att åka till stan med Emmie! Aja, ska spela lite nu. Ciao.


God natt!

Stenseriös brud.


Såklart vi kan!

En söt liten flicka vid namn Hanna frågade om vi kunde ha frågestund, och självklart kan vi det! Och hon ville även att vi skulle svara på allt i ett videoinlägg, och det kan vi väl såklart försöka fixa om vi har tid✌ Vi avslutar när vi anser att vi har tillräckligt med frågor, så fråga på nu. Var inte fega :)


Träningsprogrammet.

√ Springa/gå till gymmet minst tre gånger i veckan

√ Göra rympövningarna varje dag

√ Om tid att åka till gymmet inte finns, göra armhövningar och sådant hemma.


Träningsprojekt

Japp, nu är det så att jag och Johanna ska bli såna hälsofreaks och träningsnarkomaner! Haha.. Vi ska i alla fall börja leva mer hälsosamt och träna regelbundet. Alla ni läsare kommer få följa våran förändring eller vad man nu ska säga. Ingen av oss är överviktiga eller så, men vi vill ändå bli mer hälsosamma! Önska oss lycka till! ♡


Ny Design.

Om ni inte kan se den, uppdatera sidan eller klicka på F5.

Älskar dig


Väntar på Mamma med min Björn


I väntan på Emelie.

Om en stund så kommer Emmie hit. Vi ska ut och ta en powerwalk och snacka lite. Efter det vet jag inte vad vi hittar på. Aja vi hörs sen


Outfit - Johanna

Tröja - Vero Moda Jeans - GStar


Kolla bil.

Nu ska jag och Mamma åka och kolla på lite småsaker! Och om vi får bilen såld så kommer vi åka och beställa ny bil som vi får i princip direkt! Då det blir en mor och dotterdag, aja ska borsta tänderna nu.


Myser på rummet jao

Stannar till i Jönköping innan vi åker vidare mot Skåne. Ja, källan inte säga att jag klagar direkt!


Gjort naglar.

Gelénaglar, som jag själv gjort. Tycks?


Jessicas födelsedag!

Idag fyller min storasyster år, och jag är jätte sjuk. Men duktig som jag är så har jag försökt vara social en stund, men min kropp och mitt huvud värker. Och jag snörvlar och hostar, så ska packa ihop för att åka till Mamma nu.


Påvägen mot skåne

Sitter i bilen och har allmänt tråkigt påväg till skåne. Min enda uppgift där kommer vara att jobba på brännan, och bara ta det lungt på stranden.


Firar mormor jao

Just nu så är vi hos mormor på middag och jag är hur jävla hungrig som helst.


Stan nu.


Sjuk

Så har man blivit sjuk också! Förkyld, riktigt jävla förkyld.. Så nu tänker jag åka och shoppa med min lillasyster och hoppas på att jag hittar något så jag mår bättre för stunden! Kvällen är fortfarande oklar, ska smsa Julia och kolla om hon vill hitta på något. Annars blir det slöa hemma.


Sjuk

Så har man blivit sjuk också! Förkyld, riktigt jävla förkyld.. Så nu tänker jag åka och shoppa med min lillasyster och hoppas på att jag hittar något så jag mår bättre för stunden! Kvällen är fortfarande oklar, ska smsa Julia och kolla om hon vill hitta på något. Annars blir det slöa hemma.


Träna

Hemma nu, och duktig som jag är ibland så ska jag åka och träna med Daddy 👍


Outfit - Johanna

Shorta - H&M Jeans - GStar


Åka hem

Nu håller vi på och städar och så, så snart är det dags att dra hem. Ganska trött är jag, men jag hoppas att få sova hos hannis innan vi drar till Skåne. Dem här sista veckorna på sommarlovet är ganska fulla..


Myser på bryggan

Mysig kväll med fampan ute på bryggan med lyktor, te och glass!


👉 Hoppas på ☀ imorgon 👈


Nya tröjan!

Vero Moda 279:-


Minigolf

Som jag skrev förut så spelade vi minigolf! Sedan lunch på Pastavagnen! Något som vi hittade för flera år sedan så blivit ett måste varje gång vi kommer hit. Helt underbart gott!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_500856f19606ee2b24000229.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_500857149606ee54f5000105.jpg" class="image">


Coachen

Fanny har nyss sprungit, men sånt skit är inget för mig, så jag coachade henne via telefon medans. Hahah mupp jag är...


Minigolf, eller nått...

Idag är det sämst väder, IGEN. Fuck Sverige. Nu ska vi gå och duscha, blir antagligen minigolf eller något sådant. Och förhoppningsvis så blir det hemresa ikväll! Annars i morgon bitti..


Sista dagen i öndal

Jaha, idag är det sista dan här i öndal. Imorgon är det att sätta sig på en buss hem med Fanncy. Vi hoppas på bra väder så vi kan lägga oss och mysa i solen.


Good Night Bitches.

Nyss vart på en show som var här på resturangen på våran camping. Riktigt bra faktiskt! Nyss beställt en klänning, och nu blir det att sova! Sista dagen här på Gotland imorgon...


Duktiga brudar

Nu har vi lagat mat, vi är bäst!


Nytt linne jao

Från en affär i öndal


Shoppat✌

Nyss varit i visby och shoppat lite, klänning och linne, bild senare. En liten fågel viskade i mitt öra att Emelie shoppat en tröja där hon är också!


Att saknaden kan vara så stor.

Vi gick igenom så mycket, vi gjorde så mycket. Som jag aldrig kommer glömma, saknar dig så sinnessjukt mycket. Vill att allt ska bli som förut, men sedan tänker jag på allt som du sa bara för att få mig att må ännu dåligare. Då jag inser att jag är värd något bättre än dig. Men jag kan ändå inte sluta sakna dig..


God natt.



Outfit - Johanna

Tröja - Biancas Shorts - Egenklippta Sedan klockan, random armand samt armband som jag fick av min lillasyster.


Sola jao

Det är sjukt varmt här i öndal. Looovin it!


Jobbar på brännan.


Jag ba bjuuuuder!

Duschat och allt sådant kul, nu ska vi till Visby för lite skoj!


Framme

Saknar min bästis så mycket redan... Rätt nice utsikt.


I väntan på båten...

Kommer sakna min bästis och min Jocke så enormt mycket...❤


Outfit - Johanna

Tröja - Hollister Jeans - GStar Raw Denim Accessoarer. Klocka - Ur och Penn Hårsnodd och ett armband från SNÖ. Sedan halsband som jag fick av Emelie i födelsedagspresent plus mitt och Mammas personliga halsband.


Sova nu jao

Ja, nu ska jag också sova hade jag tänkt. Imorrn ska jag upp och hänga med Fanny till Öndal. Grymt kul! så är feta trött nu, orkar ingenting som vanligt. Kommer dock inte träffa min bästis på år känns det som, klarar mig inte utan hannis. Hon är lixom bara bäst.


Med Jocke

Vi ska sova nu, jätte mysig kväll! Aja hörs imorgon! Natti Natti!


Söndag

Idag är det mycket saker som behöver fixas. Och allt det måste hinnas med eftersom att jag imorgon följer med Fanny till öndal. Tror att det heter så... Först och främst måste jag till stan och köpa småsaker som jag verkligen är i brist på. Sedan måste jag tvätta, städa, packa. Senare hoppas jag att jag får se lite av hannis innan vi typ inte träffar varandra på en vecka :(


Jobbet nu.


Fan vad jag inte kan sovA


Bitch Please, your vagina has been used more than Google.


Jobb imorgon!

Ska bli grymt kul att komma tillbaka till alla igen! 11-18, sedan åka hem och mysa med My Love. Nu ska jag fortsätta prata med Emelie om dem hemska gamla tiderna, vad man kan förändras alltså... GOD NATT!


Hard work, work!

Har varit ute och sprungit en halvtimme. Det var grymt skönt! Jag och Johanna har ett litet träningsprojekt apropå det.. Men det ska vi berätta om på fredag, när hannis kommer hem från Gotland. Kände att jag behövde börja jobba på min kropp igen, har slappat ihop över sommarn....


Du gör varje dag till en bra dag


Så kul man kan ha i bilen

Älskade Lillasyster ❤


Good Morning Bitches.

Regnar här på mormors land. Vilket suger, så vi ska nog börja åka hem snart. Och senare ikväll så blir det ut med Julia. Imorgon ska jag jobba 11-18, sedan bio med Jocke och så sover här. Ska bli riktigt mysigt! Sedan så bär jag mig ju av till Gotland på Måndag.


Godmorgon!

Mår ni bra idag? Jag känner på mig att det kommer bli en bra dag idag! Inga planer ännu, men någonting hittar jag nog på.


Yatzy

Nu yatzy med Mamma, Lillasyster, Mormor och Per-Åke.


Hemmamys

Är bara hemma med familjen, vi har varit ute i stan och ätit, det var väldigt mysigt faktiskt. Nu ska vi kolla film.


Kommer aldrig försvinna min älskade.

Haft en underbar sommar med dig, och det kommer fortsätta så❤


Mormor

Ska snart börja åka till Mormors landställe. Ska faktiskt bli riktigt mysigt! Jag och Emelie hittade INGENTING i stan. Och det bokstavligen sög. Men vi tog en mysig tripp till solariet för att få lite bränna. Nu ska jag kleta på lite mascara och packa så vi hörs senare! Fan vad ful bild. Äsch skit samma.


Försvinn aldrig Johanna.


On da buss

Nu sitter jag på bussen vid Sikvägen, Johanna hoppar snart på vid centrum så ska vi in mot stan! Bjuder på fjortis bilden..


Snygga bilder.

Aja, stan nu.


Stan med Emelie

Precis vaknat, idag blir det stan med Emelie. Vi ska kolla på tröjor. Båda är i stor brist av tröjor. Så vi ska kolla lite, sedan så ska vi hem. Sola en snabbis, sedan ska jag åka till mormors land. Fick nyss ett sms om att jag ska jobba på söndag där jag praoade. Glad Chey!


Godnatt!

Godnatt på er nu, ligger hos Fanny och orkar typ inte ens röra på mig. Fanny skjutsade runt mig på moppen och så lärde jag henne hur man käkar donken. Grymt!


Badat och Solat

Vi har nyss badat och solat! Fått en födelsedagspresent från VS också, iiiih LOVE❤


Till världens finaste Frida

Nu fick ni outfit och allt också. "kofta" - H&M Tröja - H&M Shorts - Egenklippna


I'm already gone...

Whenever I see you, I'll swallow my pride and bite my tongue.Pretend I'm okay with it all. Act like there's nothing wrong.


Mysoutfit.

Myser lite i soffan med min älskling.


Outfit

Johannas gucci blus- H&M Shorts-H&M



At home

Sitter hemma nu och gör mig i ordning och så, snart ska jag till fanny där jag ska sova inatt, kommer bli väldigt mysigt!


Påväg hem

Nu sitter vi i bilen påväg hem igen. Vi har haft det grymt mysigt på landet, även fast det varit ganska dåligt väder. Vi oljade hela bryggan, riktigt duktigt! Såhär såg det ut igårkväll:

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_4ffd464dddf2b33eb1001b32.jpg" class="image">


Filmkollning.

Kollar film med Bästis på landet! Jätte mysigt, vi har målat bryggan och lite sådant! Imorgon blir det att jobba på brännan! God natt!


Softar i bilen

Påväg mot landet lixom


Tunnelbanan. Den jävla tunnelbanan.

Missade PRECIS tunnelbanan så nu måste jag vänta i hundra år på nästa. Ska till gullmars, där plockar hannis och gänget upp mig, och sedan följer jag med dem till deras land! Kommer bli grymt kul. Men som sagt, just nu sitter jag bara och väntar på tunnelbanan...


Landet nu.

Osminkad. G-Star tröja och Jeans.


Landet.

Imorgon bär vi av till landet! Vi ska bara ta det lugnt, jobba på brännan och lite sånt! Nu sova, god natt gott folk! Emelie har inte riktigt insett att blogg.se appen fungerar igen. Lite trögfattad...


Jag kommer alltid minnas dig.

Jag visste alltid att denna dag skulle komma. Då vi skulle stå en för en, med hela våran framtid i våra händer. Så många drömmar, så många planer. Allt blåste bara bort på någon sekund. Jag visste alltid efter dessa 19 månader. Att detta skulle inträffa. Det fanns skratt, det fanns tårar. Men jag visste inte, att jag skulle gå därifrån med så mycket lycka. Men ändå så mycket sorg. Det är så svårt att släppa taget. Men våra tider är bakom oss och vi måste gå vidare. Jag är så glad över alla våra minnes fulla stunder, jag är så glad att jag fick lära känna dig. Den tiden vi hade, jag sparar vårt foto i mitt hjärta föralltid. Ytligare ett kapitel i vår bok, finns inget slut. Kan inte komma tillbaka. Men jag kan minnas. Och där är vi på varje sida, minnen jag kommer minnas. Vi är nu på väg mot dom öppna dörrarna, vem vet vad som kommer hända? Jag önskar dig lycka, jag önskar dig tur. För dig så öppnas världen upp, men det är så svårt att släppa taget. Alla dagar vi hade, dom bra och dom dåliga. Jag sparar dom i mitt hjärta. All tid vi spenderade här och var, du färgsatte mitt liv. Och en dag så vet jag att vi kommer kolla tillbaka på oss och le. Men just nu så rinner tårarna, för att det är så svårt att säga hej då. Jag kommer alltid minnas dig.


God kväll gott folk!

Kollat O.C, smsat och lite sådant. Snart så kommer det komma en text, baserad på mina känslor, som jag behöver få ut....


😘

Fick ett jättesnyggt armband av cilla och hennes barn igår. Grymt fint var det, så var tvungen att visa upp det!


Nytt Iphoneskal, vad tycks?

119,90:- på teknikmagasinet.


Saving My Day.

Haft en jätte mysig dag med Mamma och Lillasyster. Tills en en sak inträffade. Så nu, lyssna musik och läsa Vecko Revyn.


Solsken+glass

Går runt i stan med alla fyra syskon, pappa och cilla. Det är världens skönaste väder ute, och vi äter glass. Sooooommmaaaar.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/3583638/images/2012/pic_4ffad193ddf2b3275b00117c.jpg" class="image">


Dalarö.

Jobbar på brännan.


Då var födelsedagen slut då.

Tror tyvärr det har varit en av dom sämsta födelsedagarna under mina femton år i livet. Men skit samma, nu är jag femton och startar om på nytt! Så förvänta er en mer och glad positiv Johanna, en helt ny person. Men aja, ska fortsätta smsa med Jocke nu. Imorgon blir det en dag på någon strand med mamma och lillasyster. Om vädret tycker samma sak, god natt!


Du är bäst

Tack för att du hjälpte mig ur allt. Och även ett stort tack till Frida, Bianca och Joakim.


Godnatt sötnosar

Nu har min bästis vart femton i en dag. Det var ju synd att hon var tvungen att bli lite sårad av EN VISS MÄNNISKA... Vi nämner inga namn... Hoppas att hennes dag annars varit grym! Jag älskar dig!


15 år är du nu....


NUUUUU ÄÄÄRR VÄÄÄRLDENNS FINASTEEEE BÄÄÄSTISSSSSSSSS FEEEEMTOOOOON FÖÖÖÖÖR. III HEEELVETTTE

Nu är du femton min bästa vän! Älskar dig!


15 om nån minut!


Yeeeeeeeeaaaa man!

http://Blogg.se">Blogg.se is back!


BLOGG.SE APPEN FUNGERAR!!!

Ooooooh yeah! Nu går vi tillbaka till våran vanliga bloggning!


Fredag.

Dagen spenderades med Sofia! Hon åkte hem runt fyra, då jag åkte och handlade middag med Pappa. Sedan spenderade jag två timmar på att göra en riktigt mysig fredagsmiddag! Vilket blev mycket lyckat, samtidigt som vi alla tre kollade på hangover 1. Grym film. Nu ska jag sova, har mycket inplanerat imorgon! Kanske för mycket men ja... Fyller år på söndag!

Två mysiga dagar!

Gårdagen spenderades med Bianca med fem trevliga killar. Vi badade och lite så! Idag så åkte jag in till stan med min lillasyster. Jag köpte två bandeu bhar. Samt en vanlig bh. Vi åt lite och bara myste. När vi kom hem hyrde vi film och köpte godis med pappa. Och nu ligger jag i min säng och smsar med trevliga människor! Imorgon ska jag träffa Sofia, vi har planerat olika saker beroende på väder. Så det blir nog mysigt. Länge sedan jag såg henne! Aja, ska nog svara på mina sms nu.

Påväg till Göteborg!

Nu sitter jag i bilen med ipaden Påväg mot Göteborg! Där ska vi stanna tills på lördag, väldigt kul faktiskt.
 

Svårt att blogga.

Med tanke på att blogg.se appen fortfarande inte fungerar. Men bloggar lite snabbt från datorn nu. Aja, vart med Emmie typ alla dagarna nu. Och smsat med älsk. Idag blir det att träffa Bianca en stund, vila och ta det lungt! Emelie åker till Göteborg imorgon. Men sedan på lördag sover hon här för jag fyller ju år på söndag! :) Nu orkar jag inte skriva mer, vi hörs!

RSS 2.0