Tjejmiddag 2012

 
Tack så mycket för denna kväll tjejor, sådant här får vi ha oftare! Kärlek!
 
Emelie, du var saknad!! 

GRATTIS lillebror!

Älskar dig


God Morgon!

Vart vaken ett tag, men har bara legat och dragit mig i sängen! Åt nyss en supergod frukost och nu gör jag mig i ordning för att så småning om börja åka till Nicole! Ska vara med henne innan tjejmiddagen ikväll, myspys!
Bjuder på lite helseriösa bilder sisådär på morgonkvisten ♥
 

Miss You

I miss the way we kissed on, i miss how you drew me closer to you, the way we slept on, miss the moments when we just lay and looked up at the sky in the grass or snow, when you went up and said that you couldn’t be happier than this. I miss the way we talked on, our secret words we said to each other that only we understood, the way we looked at each other, i miss everything about you. I miss us. But I would never go back, because you broke my heart in a hundred pieces. You of all people betrayed me, you lied to me. There is nothing you can say or do that would make me come back. Because i do not love you anymore.

 


3 words, 8 letters, say it and I'm yours.

Dagen har spenderats med Jennie, jätte mysigt! Hon åkte hem runt fem innan släkten kom, släkten är i alla fall här nu och vi har ätit lite och så samt firat Mamma eftersom att jag låg på sjukhus när hon fyllde år... Aja, sitter nu och kollar på PLL och smsar lite. Vi hörs sen!


For you Emelie♡


Win my heart♡


Soffan

Sitter och myser med Jennie i soffan framför något tråkigt program, sedan så har vi ätit en god lunch! Senare ikväll kommer släkten över på middag!


Nacka forum

Hola bitches, just nu går jag runt i Nacka forum med Carro, senare är det träning och Emma kanske sover hos mig ikväll. Puss!


Tjatjaaah

Händer? Just nu känner jag mig så jävla trött och tråkig. Kom nyss hem från träningen och har verkligen inget intressant att berätta. Ni får en fin bild som Mathilda tog från träningen på hovet, puss och kram och så vidare...


Slussen

Sitter i Slussen och väntar på att Jennie ska komma! Ett år sedan vi sågs sist, saknaden är enorm. Vi ska i alla fall kolla på bio, och sedan så sover hon hos mig. Innan jag åkte hit så köpte jag ny mascara eftersom att min var hel slut! Men nu ska jag gå och möta upp Jennie, woop woop!


GRATTTISSSSSSS

Grattis världens bästa vänner! Älskar er såhäääääääääääääääär mycket🎉🎉


Goodnight bitch.

The bitchy talk. The jealous stare. The funniest part? You think i care.


Win my heart♡


Saknar mina jeans...

Outfit, kan inte ha jeans för får ännu mer ont då. Så klänning är typ enda alternativet, saknar mina jeans ...

Blev en klänning från MQ, tights och höga strumpor. Utsläppt hår och korsörhängen från Ur&Penn!


Godmorgon folket

Vaknade nyss hos Joanna, vi ska käka mysfrukost och så och sen ska jag mot träning på hovet! Yääy


Yeah.

If you start to miss me. Remember - It's youre fault i'm gone because of your mistakes you never learned from.


God natt!


Hos Joanna

Är hos världens bästa kusin just nu, vi har tagit ett bad och nu ska vi bara mysa. Tidigare idag var jag med emmmzii i stan, fixade äntligen ett par nya jeans✌
Bild på mig och Emma från igår


Myskväll

Hemma hos Mickis! Vi har laddat upp med massa filmer och snacks, eftersom att jag fortfarande är ganska svag så är det här nog bra för mig! Aja, vi hörs senare!


Ensam en fredagskväll ...

Ligger i sängen, ensam ... En fredagskväll. Var och kollade på när Pappa spelade hockey. För behövde komma ut lite. Men kände att det var mer än jag orkade tyvärr ... Så nu ligger jag i sängen, och kommer somna vilken sekund som helst. Hoppas ni haft en jätte bra fredags kväll allihop!


Friday

Nyss vart hos Emma, vi var och fixade lite saker hehe.. Och nu har vi ingen aning vad vi ska göra så Emma river ut min garderob och grejer haha. Vi ska yoloa lite senare, proooomisseee.


Win my heart♡


FÖRSVINN!


Förändring under 2012? Johanna

 
Någon skillnad? 

Förändring under 2012? Emelie

 
Någon förändring? 
 

Svar på kommentarer!

 
Svar till Frida - Nepp det har jag inte! Men jag har en kille som jag träffar, Tim heter han :)

Svar till Nicole H -  Allt började i Söndags, då jag mådde jätte illa och hade jätte ont i magen. Var hemma på Tisdagen, blev värre. Åkte in, och då trodde dem att jag hade blindtarmsinflamation som dem alltid tror! Idag Torsdag så åt jag för första gången sedan i måndags. Åt en liten baguette bit i Tisdags men inget mer hade jag ätit för mådde bara illa. Men visade sig att jag hade blod cystor som spruckit! Men jag är hemma nu och försöker få i mig mat igen utan att det kommer upp. Tar smärtstillande, får ta det lungt dem närmaste dagarna och så kommer smärtan försvinna så småning om! 
 
Svar till Anonym - Jag tycker om iPhone5 mer pågrund av att den är så lätt, och den är mycket skönare att hålla i. Sedan så är dem nya hörlurarna grymma! Men inuti så är det inte så stor skillnad, bara en rad extra som man kan ha appar på, sedan så är den precis som om att man uppdaterar en iPhone4/s till ios6. 

Win my heart♡


Yesterdaaay

Igår åkte jag hem till Carro och Jennie✌jag och Carro bakade pepparkakor, och alla vi satt och snackade väääääldigt mycket. Sen skulle Carro till sjukgymnasten så jag och Jennie åt värsta mysmiddagen. Sen gick vi till Coop och träffade jennies kompisar calle och Anton. Vi var ute en stund, sen åkte jag hem. Världens bästa kväll.


Rum 12


Sjukhus

Inlagd på sjukhus, hör av mig när jag får åka hem. Blir inte idag i alla fall.


Grattis Mamma!♡

Grattis på födelsedagen världens bästa Mamma! ♡ Tack för att du alltid finns där och drar upp mig när jag faller. Du är den som alltid kommer stå kvar, och utan alla dessa ord som du säger mig när jag har det jobbigt så skulle jag aldrig ha stått där jag står idag. Du är världsbäst, Jag älskar dig mamma, du är min förebild♡



Svimmfärdig

Magen krampar och känns som om att jag ska spy, stannade hemma idag. Inte kunnat sova på hela natten och under dagen idag så har det inte blivit bättre. Jag är så trött på detta... Jag kommer ligga lite lågt med detta tills jag mår bättre, med tanke på att jag känner mig svimfärdig så fort jag reser mig upp. Fuck off.
Bilden är tagen igår morse.


Snart so prov då

Sitter på lunchen och taggar inför samhällskunskapsprov... Yäääääy.
Bilderna under är jag och Jennie som har ritat av varann! Så jävla bra


Förvirrad och sjuk...

Mitt liv går så jävla mycket upp och ner alltså.. Hahah ni märker att både jag och Johanna typ har PMS.. Godnatt kära vänner, ni är i alla fall bäst som orkar läsa våran as sköna blogg.


Stick

Mitt ben värker och PMSen har tagit sin plats, började storgråta nyss när jag åt chockladglass. Me ♡ Humörsvägningar. Och jag och Emelie synkar haha


Outfit Johanna

Tröja - Ingen aning vart den kommer ifrån.
Jeans - Gina Tricot


Outfit Brusch

Outfit, Emelie ✌
Tröja-Emmas hollister
Jeans-svarta dr. Denim från SALT


Vi lever i osynk broder

När mitt liv äger, så suger ditt Johanna. Och tvärtom! Kan inte våra liv äga samtidigt någon gång? Haha jag är i alla fall överglad och överspeedad så kan inte sova... Men godnatt på er som tänker sova nu dåra..


God natt


Hola

Nyss vart i Nacka forum med Emma✌var fett mys, och nej jag har inte shoppat två dar i rad, jag hjälpte henne med att köpa vinterjacka! Imorrn är det ju då måndag så det suger ju men om en vecka är det höstlov då vi slipper denna jävla skiten.


Kassa

Helt kassa har vi varit på att blogga idag och igår. Men igår shoppade vi, jag fick med mig en tröja och lite andra små saker hem, kan ta bild sen! Sedan åkte jag på middag hos mormor, efter det åkte jag och sov hos Tim! Vi kollade film och bara mös, idag så har mina småtjejer spelat två matcher! En vinst och en förlust. Nu blir det att åka hem och packa inför att åka till Pappa lite senare!


PLL

Ligger i sängen och kollar på PLL och väntar på att Emmie ska komma! Vi ska till stan och shoppa lite, och sedan sover jag hos Tim!


Det går bra nu

Tränade för ett tag sen, nu ligger jag i sängen och mina ben är heeelt slut. Under får ni se världens sötaste Bilder från träningen. Och just det, jag bara älskar mitt liv just nu.8


Hunters

Nu är det så att jag haft mina hunters ett tag, och mina strumpor i då. Men känner att jag vill kunna byta lite, så hade tänkt köpa ett par till strumpor. Men vet inte vilka, jag ville ju ha något rosa. Men hittade inget som fick mig att känna ''ååh dem där ska jag ha'' Och det är den känslan jag vill känna, jag har hittat ett flertal söta strumpor. Men frågan är vilka ska jag köpa? Vill ju gärna ha något som är sött, och lurvigt haha! Men har ju mattsvarta hunters också, så det måste man också tänka på!
 
 
Så, nu får ni gärna tycka och tänka i mitt val här!
 
 

What's on my mind?

I’m fucking tired. I’m tired of caring for people who don’t give a shit about me. I’m tired of waiting for a text message that’s never going to come. I’m tired of thinking things will be different, yet they never change. I’m tired of giving out chances, only to be let down. I’m tired of broken promises. I’m tired of let downs by the people who matter the most to me. I’m tired of making someone a priority, when in reality I’m just a number of them. I’m tired of shitty friends who are never there for me. I’m tired of self centred assholes, who only manipulate a situation from their own perspective, never been thinking about what someone else is going through. I’m so tired of the same old bullshit over and over again.


X-Factor

Sitter och kollar på X-Factor med mamma och lillasyster, jätte mysigt! Älskar när vi spenderar tid ensamma bara vi tre


Mysig hemma kväll

Nyss varit och tränat mina småtjejer, vi övade och pratade lite inför Söndagens matcher. Och dessa småtjejer gör mig bara för glad! Ikväll så blir det hemma kväll bara, alldeles för trött för att göra något! Imorgon blir det shopping med Emmie sedan så sover jag hos Tim!


Dooonken

Nu sitter jag, Nicole, Carro, Jennie och hannis på donken och äter glass. Senare är det träning på hovet för mig!


YOLOFREDAG BITCH

Kartonger överallt, så vi Chillar galet där med p12orna.


Samhällskunskap jao


Godnatt!

Ligger just nu i sängen, ska straxt försöka sova. Men först så ska jag skicka ett god natt sms till Tim! Men med detta så säger jag God Natt!


Palla

Orkar inte med mitt liiiiv... Ska gå och lägga mig nu innan jag deppar sönder.
Ser ut som en liten flicka på bilden också. Önskar att det var det jag Vaaa.


iPhone5

Nu är den min! Väntat på den i någon vecka nu, och äntligen är den min. Ma baby, love!


Outfit


God morgon!

Alla sovit gott? Jag sitter i alla fall i skolan och har precis gjort ett läsförståelse test, gick grymt! Idag slutar vi 12.30, vilket är grymt skönt för jag är så trött på skolan. Har ett matte prov idag också, och känner mig faktiskt riktigt säker på detta kapitel!


Godnatt kära vänner

Imorgon har jag två prov.. Såå Otaggad man blir på att leva. Nu ligger jag och lyssnar lite skön musik, så hoppas att jag somnar snart... Annars är jag så jävla död imorrn.


Pluggar azzet av mig och skriver sånt hära fint


Svar om videon.

Jag har gjort videon på Windows Movie Maker bara! Sedan så har jag laddat ner låten! Kramis


Skallvärk.

Sista lektionen för min del, kommer gå hem efter denna på grund av att min huvud snart kommer sprängas i bitar. Missar bara en lektion, så det är bra. Ska hem och lägga mig och vila, fixa filmer till min iPad och bara njuta av tystnaden! Ska kolla några avsnitt av Pretty Little Liars som tjejerna i klassen har lärt mig att titta på!


Bild

Första lektionen nu, och vi är redan döhungriga..


Till dig min bästavän

 
To the worlds greatest bestfriend!♥

Today's outfit

 
Mina Gina Jeans och älskade shorta från H&M. Sedan lockigt hår på det!

God morgon!


Hos Mickis

Film tajm!


Det är onsdag

Och jag önskar jag hade lockigt hår..


Sämsta dagen någonsin.

Kommer till skolan då en pytteliten grej händer och min dag är förstörd. Ska till Mickis efter skolan vilket är bra, för hon gör mig alltid glad!


Min älskling


That FML moment när man inser att det är måndag

Godmorgon, vad ska ni göra idag?


Solsidan


Svar på kommentar

Jackan är köpt i Tommy Hilfinger butiken! 2000:- Storlek S, när jag köpte den så fanns det bara en kvar. Säljs i Best Of Brands butikerna också. Tack så mycket!


Tjejmiddag

Haft en jätte mysig tjejmiddag med mina tjejer, och nu har vi gjort oss i ordning för att sova! Tack för en underbar kväll tjejer!


Gokväll dear friends

Känner att min uppdatering har vart lite dålig denna helg! Men igårkväll så träffade jag och Emma Felix och Fredde, det slutade med att vi alla drog hem och kollade film hos mig.. Men det var jättemys!
Idag har jag haft första dan på vårat helgläger! Sen var vi och firade min älskade kusin Joanna. Grattis igen finis!


Outfit - Johanna

Kofta - H&M
Tröja - okänt
Jeans - Gina Tricot


If i told you that i like you, would you run away?


Myser.

Träningen tog slut fortare än förväntat, hem till en syster som lagat god middag och lite dans på det! Nu ligger jag i sängen och myser med Tim, vi kollar lite på film. Vi bör väl sova snart, men inte så enkelt när man inte vill att kvällen ska ta slut.


YOLOFREEEEEDAG

Tredje yolofredan i rad nurå. Alltså varje fredag är yolofredag! Ikväll kommer Emma hit, vi ska handla mys och sånt och senare så ska vi träffa Felix och Fredde... Det kanske blir lite utjtatat det här känner jag. Men vafan YOLO.


Påväg till träning!

Om fyra timmar kommer Tim!


Svar på kommentar jao

Skorna köpte mamma på typ scorett tror jag! Det är ett märke som heter Canada snow!


Yolofredag bitcheees


På bussen från simningen.

Handlat lite på press och nu ska vi börja åka till skolan igen! Träna småtjejerna runt fem också. Ikväll kommer förmodligen Tim och sover hos mig, annars så blir det bara mys med mina systrar!


Taggar till yolofredag

Ligger i sängen och lyssnar på låtsar man lyssnade på för typ ett år sen. Det är sjukt hur mycket minnen vissa låtar väcker! Imorgon är det yolofriiiidaay. Så det är simning i skolan och så.. Ångest.


Vi tipsar!

Om lite bloggar som vi själva läser dagligen!
 
Http://ofinast.blogg.se
 
Detta är en blogg som drivs av en urgullig tjej som heter Fanny! Hennes uppdatering är riktigt bra, och hon kommer alltid med bra tips, mode och så vidare! En blogg som jag läst i över ett år, och man blir aldrig besviken när man läser den! Så en stor rekomendation!
 
 
Detta är en blogg som drivs av våran kära vänn Nicole! Hon lägger upp ungefär 1-2 inlägg per dag och kommer ofta med massa goda snabba mattips!
 
 
Detta är en blogg som drivs av våran kära vän Fanny! Hon lägger upp ungefär 1-2 inlägg per dag och skriver om allt mellan himmel och jord. Och hon kommer ofta med bra tips till smink och ansiktsprodukter! Sedan så slänger hon in lite mode till och från!
 
 
Denna blogg drivs av Johannas storasyster Jessica, hon är en nybliven artonåring som lever livet helt enkelt!
 
 
 

Svar på kommentar!

Jag jobbar på Götgatan Stories som ligger i skrapan på söder! Jag jobbar varje söndag och vissa lördagar! Götgatan Stories är ett café, och jag trivs jätte bra. Har jobbat där i några månader nu, och blev anställd efter min PRAO!


Marc by Marc Jacobs

 
Marc by Marc Jacobs - Snart är dom mina!
 
-/ Johanna

Höst

Aa, det är höstskor ni skådar. Fuuuuck va kallt det är ute! Precis vart och solat med hannis, så nu ska jag hem och döplugga. Uuuusch!


Spruta på gång..

Johanna ska ta sin sista mot livmoderhalscancer och Emelie ska ta sin första!


Språk

Softar på språket med Frida Bestis, vi gör absolut ingenting. Vilket vi kanske borde. Men vi är bad ass så vi bryr oss inte, typ. Men vi hörs sen!

God Morgon

Sitter på bussen påväg till skolan, går bara till 12.30 idag så det är skönt! Efter skolan drar jag och Emelie till solariet och skaffar lite bränna inför simningen imorgon!

- Kände att jag behövde vantarna imorse.


Träning

Påväg till träning, trött och på dåligt humör. Men som vanligt får mina småtjejer mig alltid glad!


God Morgon!

Sitter på bussen på väg till skolan, och är den absolut jobbigaste dagen i skolan idag. Men det är bara gilla läget och vara positiv! Jag mår i alla fall bra idag, hoppas ni också gör det!


Nu finns vi på instagram!

Takearisk@instagram


Tre timmars rast!

Vi åkte hem och åt lite sedan så åkte vi tillbaka igen! Vi har nu två lektioner kvar och efter skolan åker jag och fyller på mina naglar!


Outfit - Johanna


Sängen

Idag så var ju jag och shoppade med morfar, fick med mig två stickade tröjor, två koftor och ett par jeans. Skönt med lite nytt, sedan så åkte jag hem och kollade film med min lillasyster. Och nu ligger jag och ska försöka sova. Men först ska jag slänga iväg ett god natt sms till Tim!👍 Men Natti Natti


Hola maddafukkas

Drog från skolan innan vi hade slutat idag hehe känner mig lite badass så var tvungen att skriva det här. Jag och Fanny gick och köpte godis och satte chillade på lekplatsen ett tag, och nu så.. Ja.


Senaste iPhone

Vi har nyss vart i Alby och haft typ no..



Sundaaayyy

Jamen hej söndag👋 finns inte mycket mer att säga. Känner mig typ deprimerad..


Lyckan i mitt leende

Sitter på bussen nu på väg mot jobbet, och jag är riktigt lycklig. Och idag är ju en perfekt dag för att le! Och är rätt taggad på att jobba idag faktiskt, till skillnad ifrån igår. Så denna dag blir nog bra, ikväll blir det plugga matte. Kul huh?


Jobb imorgon

11-18, inte alls taggad. Ligger och smsar med Tim, och ska alldeles strax försöka sova. Men först ville jag bara säga God Natt!


Godnatt mina vänner

Kom hem för ett tag sen nu, har varit ute med Felix och hans väldigt gulliga vänner haha... Synd att Emma DISSADE så det bara blev jag och killarna.. Tryckte i mig lite glass och nu ligger jag och lyssnar på lite chill musik. Livet rullar på. Godnatt folket!


Bilden har ingenting med något att göra men han är ju söt right?


Yesterday

 
 
 

Läskigt


Åkt runt och kollat handboll idag bara! Och nu blir det massa plugg sedan färga håret!


Plugg, plugg, och mer plugg

Jag och Johanna dör lite av tråkighet. Tur att man bara går i nian en gång...


Jag släpper allt nu.

Jag släpper allt nu, jag orkar inte lyssna på detta längre.


X-Factor


Tommy Hilfinger

Äntligen är jackan min, och jag är kär. 
 
 
-/ Johanna
 

På tunnelbanan

Vi har en liten bit kvar, men ändå snart framme. Sitter och funderar på hur vi ska hinna äta i mellan också, med tanke på att vi håller på att dö av hunger...


Ändrade planer!

Och brottom kommer vi ha, riktigt brottom! Ska hinna åka till Tommy Hilfinger butiken i stan och hämta min jacka och hjälpa pappa med en grej på en timme och fyrtiofem minuter! Sedan så ska jag träna mina små tjejer! Tror ni jag kommer hinna?


Lektion

Två lektioner kvar innan lunch, känns som om att lektionen går helt sjukt sakta. Ikväll sover som sagt Emelie hos mig, innan det blir det att fixa en massa.


God Natt!

- Hade massvis med planer på inlägg som skulle komma upp men jag är alldeles för trött så jag orkar inte göra klart! Det får komma upp imorgon istället.
 
Men i alla fall, har webbat lite och nu ska jag börja gå och lägga mig. Imorgon ska jag hjälpa Pappa med lite grejer, träna mina småtjejer och sedan så sover bästavännen här. Länge sedan vi hade våra mysiga sleepovers! Men nu kommer mina ögonlock stängas när som helst så med det här säger jag god natt alla kära läsare! 

Jag ♥ Webbkameran

 
 Hej mitt namn är Johanna och jag måste skaffa mig ett liv

Hola✌

Ska snart lägga mig i badet och Chilla galet, imorrn är det fredag mina vänner! Som vanligt kör tjejerna i klassen yolofredag så denna fredag kommer bli fett najs!


Love my life sometimes

Sitter nu och väntar på att mamma ska komma hem, vi ska åka och shoppa lite sedan hyra en film! Myspys, har nyss gjort mig i ordning. Kände mig som ett vrak i skolan och lillasyster min kommer hem och klagar på att jag ser sjuk ut. Mycket bra!


Mys hos Johanna

Nu har mästerkocken Johanna lagat lunch, så nu ska vi äntligen käka och kolla Disney Channel!


Chillar

Jag,Johanna, och nicoles sitter och "pluggar" hehe, nej vi läser mest bloggar och sånt... Efter den här lektionen slutar vi! Wieee så helvetes najs! Då ska vi hem till Johanna och äts lunch och kolla Disney channel. Peace!


Äntligen i varandras famn igen❤


God Morgon

Sitter på bussen nu med Carro bredvid mig, idag så går vi bara till 12.30 som alla andra torsdagar. Och så får jag ju träffa min bästavän som jag inte träffat på mer än en vecka. Senare ikväll blir det bio med mamma och lillasyster.


Smile

Det tog alltför många år för mig att äntligen bli fri, det har slitit mig itu. Det fanns ingen bara du, men jag är lyckligare nu.
 

Vill bara ha det sagt

Nu är det såhär att den här bloggen är kunglig. Alltså riktigt kunglig. Finns ingen bättre. Så läs den, eller ha ett jävligt tråkigt liv. Så alla andra bloggare ni kan ju sluta lalla runt för vi är bäst. Puss och Kramis, älskar er alla typ.


Att lita på dig var det dummaste jag gjort..

Ligger i sängen och funderar på att sova, men somnade på soffan och nu kan jag inte somna om.

- Jag var lycklig tills jag såg ditt namn på min skärm. Vill bara försvinna och slippa dig.


Letar vinterjacka...


Fina tjejer


Under ombyggnad!

Ha tålamod!


Back To 2009

Jag och Johanna leker att vi är 11 igen och chattar på msn, najs! Såg nyss att det gick att ladda ner på telefonen hehe


BÄSTisFESTis

Den här bilden får mig alltid att gråta. Du vet varför hannis.


Morötter

Sitter i bilen med mamma och äter morötter. Vi väntar på min lillasyster, och med tanke på att hon är så långsam så sitter vi och äter upp alla morötter vi köpte. Normala, ohja ✌


Saknar den gamla du.

En ledsen och irriterad Johanna som bara är trött på allt. Med gråten i halsen och tårarna som försöker tränga sig igenom så ska jag göra mitt bästa och plugga. Har massa med NO att göra och allt jag drömt om är att min dröm en gång ska bli sann så måste kämpa på nu och vara stark trots all skit.
 
 
- Live with no excuses and love with no regrets
 

.


Ååh gud vad kul!

Språk nu, sedan matte i 1 timme och 40 minuter.


God Morgon

Bussen till skolan, bästavännen är sjuk idag så blir en dag med bara fokusering på skolan. Har engelska prov i eftermiddag också, inget jag ser fram i mot direkt. Beroende på hur mycket plugg jag har så träffar jag Niklas efter skolan. Ha en bra dag gott folk!


RSS 2.0