Hiss & Diss

 
 
HISS
 

KLÄNNINGAR - 
Vi har börjat bli förälskade i klänningar, vi vet inte riktigt varför. Men tycker klänningar är grymt fina om man inte har någon som är för mycket. När man lixom vill känna sig mer fri så kan man ha en klänning.Grymt skönt, samt grymt fint!
 

SENA SOMMARKVÄLLAR - Måste vara bland det underbaraste som finns att kunna sitta ute vid vattnet vid en brasa och bara mysa och ha kul med sina vänner!
 

GELÉNAGLAR - Loooove it! Gör dom dessutom själv, en sak som vi ska ha så länge som möjligt nu eftersom att jag gör dom själv. Emelie ska få sina naglar fixade någon gång när jag kommer hem.
 
 
DISS 
 
SUPER PUSH UP BH-AR - Vi vill dissa dessa bh-ar. Det är absolut inte illa menat mot någon. Men vi tycker att man borde tycka om sig själv som man är. Nu förtiden så tänker man så mycket på vad man har för bh storlek och så vidare. Dessa bhar förstorar två storlekar, vilket är ganska falskt. Men vi förstår att när man väl börjat så är det svårt! Men trots att man tror att man mår bättre igenom att ha dom, så kommer man inte känna sig lika falsk som man gör med super push up bharna än vad man gör i en vanlig. Men det är våran åsikt!
 

FACEBOOK - Vi vill dissa facebook. Det har blivit en plats där folk skapar elaka grupper och konton för att hacka på andra. Facebook är inte så som det var förut. Så fort man går in på facebook så ser man något som får en sårad. Facebook var roligare tidigare, nu är det bara överskattat.

SL - Vi bokstavligen avskyr SL. Bussarna kommer oftast för tidigt, då man missar dom. Eller så kommer dom inte alls. Och det är störande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0